Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Γεια σε όλους.
Γράφουν εδώ μερικοί φίλοι μας για το Mi-3 τους, ότι τους προκύψαν δυσλειτουργίες στην μπαταρία και στο WiFi.
Κατανοητά και σεβαστά τα παραπάνω προβλήματα που έχουν, αλλά το πιο πιθανόν που φταίει είναι ότι δεν κάθεται καλά το marshmallow πάνω στην Kitkat.
Ενώ στο δικό μου Mi-3 που του έγινε καθαρή εγκατάσταση (μετά από Format), μπορώ να πω ότι όλα μα όλα δουλεύουν άψογα.!!!!!!!
Ειδικά η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ σε stand bye (σε ηρεμία εννοώ).
Τι άλλο να πω , συμπαρίσταμαι σ΄ αυτούς που έχουν κάποια προβληματάκια, τα οποία θα λυθούν σίγουρα με την νέα Miui Rom (όπως λέει και ο Miui_Art).
Δεν θυμάμαι όμως στο Kitkat τι ποσοστά κατανάλωσης είχε.!!!!
Μόνο έτσι θα μπορούσε να γίνει σύγκριση των δύο εκδόσεων σε σχέση με την κατανάλωση μπαταρίας. -
Δεν ειχε τοσο με τιποτα η κιτκατ. Εγω ειχα θυμάμαι τουλαχιστον 30-40% απο την οθόνη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
Παιδιά συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Είναι λογικό ένα καθαρό κινητό να έχει καλύτερη συμπεριφορά σε μπαταρία από ότι ένα φορτωμένο. Στην περίπτωσή σας πρέπει η κατανάλωση μπαταρίας να συγκριθεί με κιτκατ σε καθαρό κινητό.
Το θέμα μας είναι ότι αποδεδειγμένα οι πρώτες εκδόσεις της marshmallow έχουν χειρότερη διαχείριση μπαταρίας από ότι οι τελευταίες κιτκατ.
Λογικά αυτό θα διορθωθεί στις επόμενες εκδόσεις.
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
-
Αν θυμάστε με την παρουσιάσει του lollipop είχαμε θέμα με την μπαταρία. Οπότε στο android 6.0 θα προσπαθούσαν να μειώσουν την κατανάλωση της μπαταρίας αν θυμάμαι καλά. Και σε τελική αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο android 2.3 έως σήμερα κάθε πέρσι και καλύτερα που λέει ο λαός μας.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
παιδια στο Mi3 μου εχω περασμενη την 6.1.28.σκεφτομαι να κανω καθαρη εγκατασταση,φορματ δηλαδη για να αποφυγω τυχον λαθη.
ξερω οτι απο recovery mode kano format factory αλλα μετα πως εγκαθιστω κατευθειαν την 6.2.4;;;;
ειναι η απλη διαδικασια παιρνωντας την ρομ στον αποθηκευτικο χωρο και την εγκαθιστας απο recovery mode η πρεπει να κανω την διαδικασια της πρωτης εγκαταστασης marshmallow;;;;εν ολιγης πως γινετε η καθαρη εγκατασταση;;; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
η πρεπει να κανω την διαδικασια της πρωτης εγκαταστασης marshmallow;;;;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Την έχεις κάνει αυτη την διαδικασία? Η ακόμα το Mi-3 σου είναι με 2 partitions?
εχω 6.1.28 με twrp.οτι ελεγε ο οδηγος.
αν κανω καθαρη εγκατασταση πρεπει να ξανακανω την διαδικασια απλα αντιο για την 6.1.28 θα βαλω την τελευταια διαθεσιμη ρομ;;;εκηγηστε μου παρακαλω -
@blackm76
Αν εχεις κανει την διαδικασια τοτε πρεπει να εχεις ηδη ενοποιησει τα partitions και να εχεις TWRP. Αν εχω καταλαβει καλα το σταδιο στο οποιο βρισκεσαι αρκει πλεον για να κανεις καθαρη εγκατασταση να κανεις factory reset και να φλασαρεις την 6.2.4 μεσα απο τον updater. -
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Αν εχεις κανει την διαδικασια τοτε πρεπει να εχεις ηδη ενοποιησει τα partitions και να εχεις TWRP. Αν εχω καταλαβει καλα το σταδιο στο οποιο βρισκεσαι αρκει πλεον για να κανεις καθαρη εγκατασταση να κανεις factory reset και να φλασαρεις την 6.2.4 μεσα απο τον updater.
αν κανω formatfactory δεν θα εξαφανιστη ομως και ο twrp και θα εμφανιστη το μανισιο recovery mode;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες