[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
-
καλησπερα παιδια
εκανα προχθες την αναβαθμιση συμφωνα με τον οδηγο και ολα καλα .σημερα προσπαθω να κανω κλησεις και δεν τις κανει προσπαθει και μετα απο ενα δευτερολεπτο την ακυρωνει μονο του.Το περιεργο ειναι οτι δεχομαι κανονικα και μπορω να κανω κληση προσ cosmote 1213καμια ιδεα κανεις? -
Ο/H aoritis έγραψε:
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H aoritis έγραψε:
Το ρυζακι έχω αλλά κατεβάζω την κανονική και όχι την moded. Την κατέβασα τρεις φορές αλλά τίποτα. Έχει κάτι το ιδιαίτερο η εγκατάσταση της συγκεκριμένης? Δεν νομίζω
Hongmi 1 -
καμιά λύση για να συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή σαν mass storage? η mtp σύνδεση είναι πολύ αργή.....
redmi note 2 -
έχω την 5.12.31 και κατεβάζω την 6.1.21 πρέπει να κάνω clean install ή με update μπορώ χωρίς να τα ρημάξω όλα;
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
έχω την 5.12.31 και κατεβάζω την 6.1.21 πρέπει να κάνω clean install ή με update μπορώ χωρίς να τα ρημάξω όλα;
You may think you can fly - but you better not try -
Tην περασα κι εγω νωριτερα. Ολα λειτουργουν κανονικα και χωρις προβλημα για την ωρα
-
Την πέρασα απλά χωρις clean και χωρίς wipe (βαριέμαι απίθανα) βλέπω πως έχει καλύτερη εικόνα μπαταρίας θα βγάλω συμπεράσματα τις επόμενες 48ώρες
-
μήπως μπορεί κάποιος ευλογημένος να μου πει πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου μετα απο το factory reset που έκανα...το ξέρω ότι είναι οφ τοπικ αλλα δεν μπορω άλλο. έχω κάνει back up και απλα δεν μπορω να περάσω τις επαφές γιατί το cloud δεν τις δέχεται και το suit δεν αναγνωρίζει το κινητο.garfield for president
-
Ο/H zero777 έγραψε:
έχω κάνει back up και απλα δεν μπορω να περάσω τις επαφές γιατί το cloud δεν τις δέχεται και το suit δεν αναγνωρίζει το κινητο.
Άρα αν βγάλεις την κάρτα sim πριν το factory reset θα έχεις τις επαφές σου
Δες το λίγο αν έχω δίκιο και πράξε αναλόγως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα