Αν έκανες μόνος σου την εγκατάσταση χωρίς να δεις τον οδηγό, διάβασέ τον για το πως και που θα βρεις και θα βάλεις το σωστό αρχείο για να έχεις root.Ο/H leonkoum έγραψε:
Ολα καλα στο mi3. Μονο θεμα μεχρι στιγμης οτι δεν υπαρχει το su
[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Παιδια καλησπερα, εχω το redmi note 2 και θελω να μου απαντησετε παρακαλω πολυ σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις, επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος.
1) καθε εβδομαδα που βγαινει και μια dev updated εκδοση θα πρεπει να την εγκαθιστω μονο μεσω recovery με το αρχειο updated ή μπορω και μεσα απο το κινητο με καποιο update αυτοματα οπως πχ με αλλα τηλεφωνα που σου ερχετε απλα το update?
2) Πριν ή μετα το update πρεπει να κανουμε καποια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset?
3) Πρεπει να κανουμε wipe cashe, wipe user data & wipe all data και αν ναι τα κανουμε πριν εγκαταστησουμε το update.zip ή μετα, επισης αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να χασουμε τα αρχεια μας ή τις εφαρμογες μας?
Παρακαλω τη διαχειρηση να διαγραψει το μηνυμα εχει απαντηθει σε αλλο topic, ευχαριστω. -
-
-
Ολα καλά εκτός από το here. Το διέγραψε και δεν μπορώ να το εγκαταστησω ξανά.
-
ok, τα καταφερα.
Σας ευχαριστω
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H leonkoum έγραψε:
Ολα καλα στο mi3. Μονο θεμα μεχρι στιγμης οτι δεν υπαρχει το su
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Κατέβασα την ROM την πέρασα στο τηλέφωνο πλην όμως δεν λειτούργησε. Βγάζει μήνυμα 'Λήψη πληροφοριών ενημέρωσης " και κλείνει
την κατέβασα και πάλι αλλά το ίδιο .....
καμιά ιδέα ?
Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα. -
-
-
-
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την νέα, ρομ!! Κατεβάζω και εγώ την modded τώρα για το ρυζακι αλλά θα την περάσω αργότερα και θα αναφέρω πως πάει. Παιδιά αν είναι εύκολο όταν περνάτε μια ρομ να λέτε για πιο μοντέλο για να ξέρουν και οι υπόλοιποι πως πάει. Ευχαριστούμε και πάλι ομάδα!
-
Ο/H tragos έγραψε:
Μπες σε recovery απο το updater(αναβαθμιση) και καντην istall απο κει.
Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα