[GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H DownUnder έγραψε:
σαν να ξανανιωσε
ξαφνικα αρχισαν να βαρανε ολα
tweeter , mailwise , tapatalk
δειχνει και καλυτερη η μπαταρια
ευχαριστουμε για αλλη μια φορα
BTW
που μπορω να βρω το λινκ για την twrp στο redmi 1s?
οσο και να ψαχνω δεν το βρισκω
-
Καλησπέρα, την πέρασα κ εγώ στο MI 4LTE μου, αλλά root δεν κατάφερα να κάνω, υπάρχει τρόπος να κάνω root με custom recovery?
Παλιά θυμάμαι είχα κατεβάσει ένα αρχείο update.zip και το περνούσα μέσω Updater Και ήταν κομπλέ. Τώρα με Marshmallow δεν έχω ιδέα.
Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία backup γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα τα καταφέρω, αν υπάρχει μια εύκολη λύση θα προτιμούσα.
Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν κούρασα. -
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Καλησπέρα, την πέρασα κ εγώ στο MI 4LTE μου, αλλά root δεν κατάφερα να κάνω, υπάρχει τρόπος να κάνω root με custom recovery?
Παλιά θυμάμαι είχα κατεβάσει ένα αρχείο update.zip και το περνούσα μέσω Updater Και ήταν κομπλέ. Τώρα με Marshmallow δεν έχω ιδέα.
Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία backup γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα τα καταφέρω, αν υπάρχει μια εύκολη λύση θα προτιμούσα.
Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν κούρασα.
-
ΤΟ διάβασα αλλά άκρη δεν έβγαλα
-
-
Το κατέβασα από το app store αλλά δεν...
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
-
Δηλαδή δεν έκανες την διαδικασία που περιγράφει ο οδηγός => [GTV-6.1.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/1 1:50) ???
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Κάνεις εγκατάσταση του TWRP (αν πέρασες την ρομ όπως λέει ο οδηγός θα το έχεις εγκατεστημένο ήδη) . Στην συνέχεια περνάς το supersu.zip στην συσκευή σου. Μετά από το custom recovery TWRP κάνεις install το supersu.zip για την συσκευή σου. Αν ακολουθήσεις τον οδηγό όπως το λέει τότε θα έχεις root δικαιώματα.... -
Οτι ειπαν τα παιδια απο πανω, γι αυτο σου ειπα να διαβασεις τον οδηγο...
-
Νομίζω το έσβησα καταλάθος, δεν θυμάμαι καλά
θα το ξαναδοκιμάσω από την αρχή μάλλον
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-