Καλημερα σας , δυστυχως εχω καποιο προβλημα με το ηχειο της συσκευης . Στα καλα καθουμενα ειναι σα να μην εχω ηχειο . Εχω δοκιμασει (νομιζω) τα παντα απο ρυθμισεις αν και δεν πειραξα κατι μηπως το επαναφερω , τπτ . Εχω κανει επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις παλι τπτ . Επειδη τελευταια ειχα συνδεσει τη συσκευη με bluetooth ηχειο την ξανασυνδεσα και παιζει κανονικα . Επισης με ακουστικα ολα ειναι ενταξει . Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Vickmall και το εχω στα χερια μου απο την προηγουμενη παρασκευη , 8 μερες δλδ . Παιζει να ειναι καποιο bug ? Το ελπιζω να ειναι γιατι αλλιως με βλεπω να μενω κανα διμηνο χωρις κινητο αφου λογικα θα πρεπει να το στειλω πισω κινα . Επισης αν χρειαστει να το στειλω πισω κινα για επισκευη η αλλαγη συσκευης με ποιον μιλαω ? Με Vickmall ? Με Xiaomi ?
Οτι βοηθεια παρακαλω ευπροσδεκτη , ελπιζω να εχω ξεχασει να κοιταξω κατι η τελοσπαντων με τη βοηθεια σας να μπορεσω να λυσω το προβλημα
Ευχαριστω εκ των προτερων
(αν εχω κανει καποιο λαθος με το ποσταρισμα η το που το ποσταρα παρακαλω διορθωστε με )
Οτι βοηθεια παρακαλω ευπροσδεκτη , ελπιζω να εχω ξεχασει να κοιταξω κατι η τελοσπαντων με τη βοηθεια σας να μπορεσω να λυσω το προβλημα
Ευχαριστω εκ των προτερων
(αν εχω κανει καποιο λαθος με το ποσταρισμα η το που το ποσταρα παρακαλω διορθωστε με )