Έχω την εξής ερώτηση : Ενώ έκανα εγκατάσταση της νέας rom με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό, παρατήρησα πως στο κινητό έπειτα εφόσον όλα πήγαν καλά, υπάρχουν ακόμη παλιά άχρηστα αρχεία από την προηγούμενη rom. Ενώ οι εφαρμογές έχουν απεγκατασταθεί έχουν μήνη είτε άχρηστοι φάκελοι άδειοι τελείως, είτε με ένα δύο αρχεία... είτε π.χ. στο viber φάκελος με όλες τις εικόνες που είχα... είτε επίσης ο φάκελος που έχω όλα τα τραγούδια έμεινε ανέπαφος. Τι γίνεται, γιατί δε διαγράφηκαν και δε καθαρίστηκε πλήρως η συσκευή;
Τέλος.. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να την καθαρίσω ( κάπως αυτόματα και σίγουρα ) από όλα αυτά τα άχρηστα αρχεία ;
Σκέφτηκα το Ccleaner ( που αν και δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο κινητό, έχω ακούσει πως υπάρχει ), αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς εδώ μήπως υπάρχει κανένας ακόμη καλύτερος και "official" τρόπος.
Τέλος.. μπορώ να κάνω κάτι ώστε να την καθαρίσω ( κάπως αυτόματα και σίγουρα ) από όλα αυτά τα άχρηστα αρχεία ;
Σκέφτηκα το Ccleaner ( που αν και δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο κινητό, έχω ακούσει πως υπάρχει ), αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς εδώ μήπως υπάρχει κανένας ακόμη καλύτερος και "official" τρόπος.