Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Για δοκιμάστε κι αυτό εσείς που έχετε πρόβλημα

Q2: - Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να αγοράσω κάτι με τη Revolut ή αντιμετωπίζω πρόβλημα στη σύνδεση με το PayPal. Τι φταίει;
      - Σε περίπτωση που η αγορά σε μια χρέωση μέσω της κάρτας Revolut δεν περνάει ή αντιμετωπίζετε συνεχή προβλήματα κατά τη σύνδεσή της με το PayPal, δοκιμάστε να κάνετε διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής και εκκαθάριση της cashe μήπως αλλάξει το cvv της κάρτας και η λήξη της.

(κι άλλος π.χ. είχε διαφορετική διευθυνση στα στοιχεία και δεν περνούσε)

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ρώτησα τη Revplut τι θα γίνει με μας που μέχρι τώρα γινοταν αποδέκτη η κάρτα μας.
      και τη απάντηση περιμένεις να πάρεις εκτός από το "δεν υποστηρίζουμε επίσημα το paypal" ;;
    • Παιδιά όσες φορές προσπάθησα να αγοράσω με κατευθείαν χρέωση της Visa είτε με συνάλλαγμα pp είτε με τράπεζας δεν πραγματοποιήθηκε. Τώρα σε φαση να μου στείλει ο αδελφός μου λεφτά στο Balance έγινε με την κλασική χρέωση π.χ. Στα 200€ σε χρεώνουν 7€ τσόντα. Και μετά επειδή είναι υποχρεωτικό να στείλεις λεφτά(στο Balance πάντα) σε € και όχι σε όποιο θες, όταν πας να πληρώσεις σε $ στο μετατρέπει με 1,05 και όχι 1,10 οπότε χαμένος δίπλα.... Αυτά τα λίγα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Παιδιά όσες φορές προσπάθησα να αγοράσω με κατευθείαν χρειάζεται χρέωση της Visa είτε με συνάλλαγμα pp είτε με τράπεζας δεν πραγματοποιήθηκε. Τώρα σε φαση να μου στείλει ο αδελφός μου λεφτά στο Balance έγινε με την κλασική χρέωση π.χ. Στα 200€ σε χρεώνουν 7€ τσόντα. Και μετά επειδή είναι υποχρεωτικό να στείλεις λεφτά(στο Balance πάντα) σε € και όχι σε όποιο θες, όταν πας να πληρώσεις σε $ στο μετατρέπει με 1,05 και όχι 1,10 οπότε χαμένος δίπλα.... Αυτά τα λίγα.

αυτό τι σχέση έχει τώρα ;
      ψωνίζεις από Paypal με visa απλά όπως και με πολλές άλλες ελληνικές κάρτες παίζει ρόλο πως είναι δηλωμένος ο πωλητής (και ίσως και άλλοι "τυχαίοι" λόγοι)
      για αυτό στραφήκαμε σε revolut/lepay για να μην έχουμε αυτά τα "τυχαία"
    • Διαφήμιση
    • Δεν καταλαβενομαστε τεσπα. Δεν έχω τρελές γνώσεις... Αυτα ξέρω αυτά είπα.... Καλη συνέχεια.

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Δεν καταλαβενομαστε τεσπα. Δεν έχω τρελές γνώσεις... Αυτα ξέρω αυτά είπα.... Καλη συνέχεια.

Μα εσύ μου λες ότι η Pp έκοψε επίτηδες την revo επειδή την χρησιμοποιούμε στην ελλάδα και την συμφέρει περισσότερο να κάνουμε την "πατέντα" με το balance (για να κρατάει την προμήθεια) και και και

λίγο τραβηγμένο το σενάριο για την μεγάλη μας χώρα :))
    • αν έχω κανει την πατάτα κι εχω μεταφέρει τα χρήματα στο iban για GBP. πως μπορώ να τα μεταφέρω αυτά στην καρτέλα για EUR??
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

αν έχω κανει την πατάτα κι εχω μεταφέρει τα χρήματα στο iban για GBP. πως μπορώ να τα μεταφέρω αυτά στην καρτέλα για EUR??
      ε πρέπει να πατήσεις στο exchange για να τα μετατρέψεις σε ευρώ (δεν ξέρω αν σε συμφέρει βέβαια τώρα)
    • Διαφήμιση
    • Από τη στιγμή που ανέβηκαν, μετά οι μετατροπές είναι ελεύθερες. Αλλά είναι η βλακεία που εκανα και γω και έχασα 12€ έτσι για πλακα..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • οκ το έκανα κι έχασα 1,10 ευρώ από το ποσό των 50 ευρώ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

Δεν καταλαβενομαστε τεσπα. Δεν έχω τρελές γνώσεις... Αυτα ξέρω αυτά είπα.... Καλη συνέχεια.

Μα εσύ μου λες ότι η Pp έκοψε επίτηδες την revo επειδή την χρησιμοποιούμε στην ελλάδα και την συμφέρει περισσότερο να κάνουμε την "πατέντα" με το balance (για να κρατάει την προμήθεια) και και και
      λίγο τραβηγμένο το σενάριο για την μεγάλη μας χώρα :))
      Αυτό.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Κανονικά αν περνάς σωστά την κάρτα της Revolut χωρίς λεφτά (Mastercard κτλ), σου βγάζει και στην εφαρμογή ενημέρωση ότι δεν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα και στο paypal ότι δεν είναι valid η κάρτα
    • Διαφήμιση
    • Εγώ είχα περάσει την κάρτα χωρίς λεφτά μήτρα και την δέχτηκε. Επίσης σήμερα έκανα συναλλαγή μέσω PayPal και όλα καλά. Κάνενα πρόβλημά

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk