Εγω ρωτησα εαν τον έχεις κάνει verified τον λογαριασμό σου γιατί άλλαξαν την πολιτική τους και δεν μπαίνουν τα λεφτα στο revolut λογαριασμό εαν δεν τον έχεις κάνει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το statous της τραπεζας δειχνει οτι εχουν φυγει τα λεφτα.Το references που το βαζω αληθεια;
Υ.Γ.Εχω ηδη στειλει 3 φορες χρηματα.
Το reference είναι ας το πούμε ο αριθμός λογαριασμού σου, αν δε βάλεις το reference δεν ξέρουν που να πιστωσουν τα χρήματα. Μίλα μαζί τους στο chat και στείλε τους screenshot με το έμβασμα.
Εγω ρωτησα εαν τον έχεις κάνει verified τον λογαριασμό σου γιατί άλλαξαν την πολιτική τους και δεν μπαίνουν τα λεφτα στο revolut λογαριασμό εαν δεν τον έχεις κάνει...
Δεν το ηξερα και το εκανα μολις τωρα.Θα περιμενω τωρα.
Δεν το ηξερα και το εκανα μολις τωρα.Θα περιμενω τωρα.
Πως το εκανες αφου εχεις στειλει χρηματα? επικοινωνησε με το support τους και δωσε τους στειχεια. Αν εχει γινει η μεταφορα θα στα πιστωσουν αμεσα
θελει verify αν προκειτε να ξοδευεις το χρονο πανω απο 1000€ τοχρονο με την καρτα, απο οτι ειδα.
"verify your identity if you're getting close to the limit"