Πιστωτική θα χρειαστεί, με χρεωστική δεν θα κάνεις δουλειά...
Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control
- Οδηγός
- Video
-
-
Και χρειάζεται και συγκεκριμένο πιστωτικό όριο για ενοικίαση αυτοκινήτου. Καβατζάρουν αρχικά ένα ποσό στη κάρτα για ασφάλεια...
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Θα κοιτάξω στην Avis αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Και το θέμα είναι ότι δέχονται πιστωτική μόνο στο όνομα του ατόμου που θα πάρει το αυτοκίνητο . -
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν δέχονται χρεωστική... Είσαι σίγουρος; Δέσμευση ποσού(όχι χρέωση) μπορεί να γίνει και με χρεωστική. Εγω προσωπικά το έχω κάνει και με τη Revolut στην Αγγλία αλλά όχι για αυτοκίνητο αλλά για ξενοδοχείο.Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Λογικό, λύσεις υπάρχουν όμως μην απελπίζεσαι η Avis όπως σου είπα το κάνει, η Hertz δέχεται μετρητά αλλά θα πρέπει να δώσεις όλο το ποσό της κράτησης καθώς και το ποσό της εγγύησης. Αν έχει άλλος πιστωτική μπορείς να πας μαζί του να κάνει την κράτηση και να σε προσθέσει σαν έξτρα άτομο που θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο.
Ε: Επιτρέπει η Hertz επιπλέον οδηγούς;
A: Ναι, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον του ενός οδηγούς στο συμβόλαιο σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατά την διαδικασία συμπλήρωσης του συμβολαίου σας. Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να έχει ισχύουσα άδεια οδήγησης μαζί του. Επιπλέον οδηγός μπορεί να προστεθεί και κατά την διάρκεια της μίσθωσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επισκεφθείτε οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Hertz.
Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να επιδείξει το δίπλωμα οδήγησης του και να πληρεί τις προϋποθέσεις ενοικίασης.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Από όλες τις εταιρείες που έψαξα και τις εφαρμογές που κατέβασα μόνο την Avis δεν διάβασα καλά.
Με έσωσε .Το μόνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι ποια κάρτα λέμε χρεωστική ή debit ??
Την τραπεζική κάρτα του λογαριασμού με την οποία πληρώνουμε όσο είναι θετικό το πρόσημο?? -
Debit κάρτες ή χρεωστικές είναι οι κάρτες αναλήψεων των τραπεζών οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μας και ως εκ τούτου πρέπει να έχουν χρήματα μέσα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Στις πιστωτικές μπορούμε να κάνουμε υπερανάλυψη έως ένα όριο που έχει ορίσει η τράπεζα.
Χρεωστική έχει η κάρτα λεφτά, μπορείς να κάνεις ανάληψη ή αγορές, δεν έχει ; Πας για ψάρεμα. -
...κ άμα πιάσεις τίποτα, πας κ το πουλάς κ αποκτας κ τα χρήματα, που θα χώσεις στην χρεωστική, για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τότε υποθέτω ότι θα μπορέσω να νοικιάσω αυτοκίνητο.
Μένει να μάθω αν πρέπει η κάρτα να είναι στο όνομα μου ή αν μπορεί να ειναι στο όνομα της συζύγου.
Άντε να δούμε κάτι θετικό ,δεν θέλω να υποχρεωθώ σε συγγενείς και φίλους! -
Ας καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου:
η κάρτα λήγει στις 01/19 οπότε μπαίνω στο Live chat 1 Δεκέμβρη και μου απαντάει η κοπέλα ότι 30 μέρες πριν την λήξη μπορώ να ζητήσω δωρεάν κάρτα αντικατάστασης, την ρωτάω από που γίνεται αυτό και μου λέει από την εφαρμογή στο πεδίο με τις κάρτες.
4 Δεκέμβρη μιλάω και πάλι με το live chat τους λέω ότι από επιλογές υπάρχουν μόνο αφαίρεση κάρτας και μετονόμασε την κάρτα αλλά όχι αντικατάσταση, μου απαντάει να επιλέξω το + και από εκεί να παραγγείλω καινούργια κάρτα, τους απαντάω ότι δεν θέλω να παραγγείλω καινούργια γιατί μου ζητάει 5,99 και μου λέει θα μου επιστραφούν.
Του λέω λοιπόν ότι δεν έχω χρήματα δεν θέλω να χρεωθώ και ότι στο fag για τις κάρτες λέει δωρεάν όπως και μου είπε και η κοπέλα. Μου λέει δεν θα χρεωθώ και μου στέλνει ένα video πως να πάρω καινούργια κάρτα.
video
Του στέλνω screenshot που του δείχνω ότι σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή αντικατάσταση (λες και αν υπήρχε δεν θα το έβλεπα) και με προτρέπει να κάνω logout και ξανά login μπας και έχει φάει κάποιο κόλλημα η εφαρμογή. Το κάνω δίχως επιτυχία και αφού συμβουλεύεται το relevant team μου λένε ότι αφού έκανα την προηγούμενη παραγγελία 01/12 μπορώ να ζητήσω κάρτα αντικατάστασης στις 12/12 και ότι μάλιστα θα ειδοποιηθώ για αυτό.
12/12 όλη μέρα τίποτα ούτε ειδοποίηση ούτε επιλογή εμφανίστηκε στην εφαρμογή, σήμερα ξανά μιλάω με το chat τους λέω την περίπτωση μου ξανά λένε να πληρώσω τους ξανά λέω δεν έχω δεν πληρώνω τους στέλνω το video και τους λέω διαβάστε τι μου είπαν οι προηγούμενοι μου λένε ότι πρέπει να υπάρχει κουμπί στην εφαρμογή τους λέω δεν υπάρχει και τέλος πάντων δεν μπορείτε να την στείλετε άσχετα από το κουμπί; και μου λένε ότι μπορούν να το κάνουν εκείνοι manually με ρώτησαν που να την στείλουν και τέλος.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα