Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Ξέρετε τι είναι το PayPal credit? Μόλις μου το έβγαλε σε μία πληρωμή και λέει αν το αποδέχομαι θα πάρω 10$ πίσω αλλά δεν ξέρω με τι κόστος μελλοντικά

Honor 6
    • Διαβασα τις πρωτες 4 σελιδες και μετα το αφησα, εκανα κ εγω τελικα revolut account και δευτερα θα στειλω χρηματα, φανταζομαι μπορει να χρησιμοποιηθει και για αμεση αγορα online χωρις να την βαλω στο paypal account μου, σωστα? αν φυσικα δεχεται το καταστημα αμεση αγορα με χρεωστικη καρτα.
    • Ο/H veinrich έγραψε:

Διαβασα τις πρωτες 4 σελιδες και μετα το αφησα, εκανα κ εγω τελικα revolut account και δευτερα θα στειλω χρηματα, φανταζομαι μπορει να χρησιμοποιηθει και για αμεση αγορα online χωρις να την βαλω στο paypal account μου, σωστα? αν φυσικα δεχεται το καταστημα αμεση αγορα με χρεωστικη καρτα.
      Βεβαίως
    • Διαφήμιση
    • Να προτιμάμε paypal για λόγους ασφαλείας ! Δεν το διαφήμιζω αλλά προσφέρει μια Χ προστασία ! Και τα λεφτά που θα σου πάρει κατά την ενεργοποίηση θα στα γυρίσει! Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το προτιμήσεις! Κατά την γνώμη μου !

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα, έχω την παραπάνω κάρτα σε ηλεκτρονική και σε φυσική μορφή. Έχω κάνει μερικές αγορές μέσο internet και όλα πήγαν καλά. Στην αρχή που κατέβασα την εφαρμογή είχα βάλει κατά λάθος το ίδιο pin και στην εφαρμογή και στην φυσική κάρτα.
      Την φυσική κάρτα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ....
      Πριν 2 ημέρες πήρα το παρακάτω sms στο κινητό μου
      If you've encountered PIN issues using your Revolut card, please go to the nearest chip-enabled ATM and check your balance. This will activate the PIN. Please ignore 'Operation not supported' message. If you are outside of Europe use ATM Locations | Cardholder Services | MasterCard® to find a chip ATM near you.
      Πήγα σ' ένα atm της AlphaBank και αφού έβαλα το pin μου έγραψε ότι η κάρτα δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
      Δοκιμάζω να αλλάξω pin και το σύστημα δέχτηκε την αλλαγή του αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω το υπόλοιπό μου λαμβάνοντας ξανά το μήνυμα που λέει για μη αποδεκτή κάρτα κ.λ.π
      Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε;
    • Διαφήμιση
    • Γεια χαρά παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Θέλω να πω κι εγώ για την εμπειρία μου με τη Revolut (την οποία τελικά δεν απέκτησα) και να πω μια απορία.
      Καταρχάς χρειάστηκα τη Revolut για να παραγγείλω το Redmi 3 απ' το μαγαζί του AliExpres που πρότεινε ο φίλος που έκανε το review του κινητού σε άλλο thread.
      Επειδή το Jiayu F2 που είχα τα φτυσε (έπεσε μέσα στη λεκάνη και χάλασε η οθόνη - το άνοιξα, το έκανα μπίλιες, το στέγνωσα, το έκλεισα σε τάπερ με ρύζι αλλά τίποτα) γι' αυτό είπα να προχωρήσω στην αγορά του Redmi 3.

Αρχικά προσπάθησα να κατεβάσω το Revolut app σε tablet και δεν γινόταν. Μετά προσπάθησα να το κατεβάσω σε Samsung GT-I9080. Εγκαταστάθηκε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε ποτέ να λειτουργήσει, γιατί όπως διάβασα σε σχόλια στο Google Play δεν λειτουργεί σε έκδοση Android 4.2.2.
      Εδώ λοιπόν τελειώνει η εμπειρία μου με τη Revolut, προς το παρόν.

Τελικά σκέφτηκα κι έκανα την παραγγελία μέσω εμβάσματος (με web banking) από την debit που έχω στην Εθνική, αφού υπέθεσα ότι η χρέωση θα είναι ίδια με τη Revolut (1€). Αμ δε! Αντί για 1€ με χρέωσαν 15€!
      Απορώ όμως γιατί 15€, ενώ αν τελικά είχα τη Revolut θα με χρέωναν για το έμβασμα 1€? Η ίδια ακριβώς διαδικασία δεν είναι?

Βρήκα την απάντηση στην ερώτηση: Στο τιμολόγιο της Εθνικής, παρ. 5.5.1 "Εμβάσματα σε ξένο νόμισμα προς χώρα εντός ή εκτός της Ευρ. Ένωσης - Μεμονωμένο έμβασμα 15€". Ενώ στην παρ. 5.3.1 "Εμβάσματα σε ευρώ, σε χώρα της Ευρ. Ένωσης - Μεμονωμένο έμβασμα 1€"

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην valmergio ().

• Αν δεν γίνει δεκτό από τη revolut θα αναλάβει η τράπεζα σου να σε τσεκουρωσει για την διαδικασία με 15-23ευρω. Στειλε ενα μήνυμα στη revolut να δούμε τι θα σου απαντήσουν
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Καλά που το αναφέρατε γιατί ήθελα να στείλω λεφτά στη revolut από άλλο λογαριασμό ενός φίλου. Δηλαδή η χρέωση 1 ευρώ ισχύει μόνο όταν είναι στο ίδιο όνομα οι δύο λογαριασμοι;;;;
    • Διαφήμιση
    • Δεν είναι θέμα το ευρώ αλλά το οτι η revolut δέχεται εμβασμα μονο από λογαριασμό που ο κάτοχος της καρτας φαίνεται ως πρώτο όνομα (εφοσον υπάρχει συνδικαιουχος)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)