Χαιρετω το φόρουμ ! Επειδή δε προλάβαινω να διαβάσω όλα τα ποστ , έχω βάλει ένα ποσό στο λογαριασμό της revolut αλλά θέλω να τα ξαναβαλω στον λογαριασμό της τράπεζας ! Ξέρει κανείς τη διαδικασία ; Ευχαριστώ !
Χωρίς να το εχω κανει ποτε, βλεπω ότι στην εφαρμογή της revolut που εχω στο κινητο μου, κατω απο το διαθέσιμο ποσο εχει τρεις επιλογες: top up, transfer και bank. Πάτησα στο bank και με οδήγησε σε σελιδα στην οποία επελεξα add bank details και μετα "to myself", χώρα κλπ. Δεν το προχώρησα μεχρι τέλους, αλλα φαντάζομαι ότι αν το συνέχιζα θα γινόταν επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό μου
Βασικά ενώ κάνω κανονικά αγορές με τη κάρτα, δεν μπορώ να σηκώσω λεφτά από ΑΤΜ καμίας τράπεζας. Καμια ιδέα;
1. Την είχες ενεργοποιήσει σε κατάλληλο ATM (chip enabled) με το PIN της κάρτας (όχι της εφαρμογής) που σου έστειλε η Revolut;
2. Έλεγξε τα PIN. Αν είχες αλλάξει το PIN της κάρτας (έβαλες άλλο μέσω της εφαρμογής σε σχέση μ' αυτό που σου είχε στείλει η Revolut), είναι πιθανό να έγινε μπέρδεμα. Μετά από εισαγωγή λάθος PIN 3 φορές, η φυσική κάρτα κλειδώνει.
3. Αν δεν λύσεις το πρόβλημα, επικοινώνησε με το support μέσω της εφαρμογής. Μπορούν να κάνουν reset.