καλησπερα, συνδρομη υπαρχει για τη καρτα η ειναι δωρεαν(πλαστικη καρτα)
ελπιζω να μη εχει απαντηθει πολλες φοτρες κ γινομαι κουραστικος
καλησπερα ,η καρτα η πρωτη που θα σου ερθει αν φυσικα θελεις να την παραγγείλεις ειναι δωρεαν ,αλλα εχω την εντύπωση οτι καπου διαβασα αν την χάσεις και ζητήσεις δευτερη εκει θα έχεις χρεώσει 5 ευρω ,θα ψαξω να δω που το ειδα και θα σου πω 100% τι παίζει
όλα καλά νομίζω τα έκανα! ζητάει κάπου να βάλω ταυτότητα η δίπλωμα η διαβατήριο και μετά ζητάει και φώτο εκεί μου λέει μετά ότι δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση ίσως επειδή δεν τα έχω στα λατινικά θα δοκιμάσω από το σπίτι με το διαβατήριο το οποίο έχει λήξει χαχαχαχαχα και θα δω
Και σε μένα τα ίδια γράφει και τους έστειλα μήνυμα να μου απαντήσουν τον λόγο.
Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις. Θα χρειαστεί μόνο εάν ξεπεράσεις τα 1000€ συνολικά σε εμβάσματα μέσα σε ένα χρόνο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Και σε μένα τα ίδια γράφει και τους έστειλα μήνυμα να μου απαντήσουν τον λόγο.
Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις. Θα χρειαστεί μόνο εάν ξεπεράσεις τα 1000€ συνολικά σε εμβάσματα μέσα σε ένα χρόνο.
Πρέπει πρώτα να έχεις χρήματα στην κάρτα ώστε να σου χρεώσει το PP 1,30€ για επιβεβαίωση. Αν έχει λεφτά μέσα και δεν το δέχεται τότε αυτό έχει ξαναγίνει και σε μερικούς άλλους που έκαναν εγγραφή πρόσφατα και μετά τα κολλήματα που δημιουργήθηκαν με το Paypal.
Ξαναδοκίμασε σε διαφορετικές ώρες.
Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε η κόρη μου που έκανε λογαριασμό πρόσφατα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!