αν πατησετε δεξιά πανω στη φώτο που έχει βάλει ο NasDriver σας βγάζει κατευθείαν να το κατεβάσετε. Επισης σας δινει και πια συσκευή σας ειναι συμβατή με αυτό.
Εμενα μου δινει μόνο το samsung συμβατό για tablet
Δεν κατεβάζεις (επίσημα έστω) το apk από την σελίδα του play , αν δεν στο εμφανίζει στη συσκευή ε σημαίνει ότι στη σελίδα στο βγάζει μη συμβατό
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι θες να πεις , την ξέρω την σελίδα έτσι τα στέλνω στο κινητό, το θέμα είναι ότι αν σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή δεν κατεβάζεις από εκεί ..... Δε τα κατεβάζεις απο εκεί απλά του λες στείλτο στην τάδε συμβατή συσκευή
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί παιδευόμαστε άδικα;
Νομίζω πως το έργο "CC" τελείωσε, αναφορικά με τις αγορές.
πχ, στο Gearbest η κάρτες περνάνε κανονικά (τσεκαρισμένο 4 φορές την τελευταία εβδομάδα)
επίσης, δοκίμασα και 4-5 τυχαίους (κινεζο)πωλητές στο ebay.
Όλα μια χαρά, με πιστωτική της Πειραιώς.
Και εγω ελαβα sms απο την πειραιως:
Τωρα με credit,Debit και Prepaid καρτα μπορειτε να κανετε αγορες και σε E-Shops εξωτερικου για ρουχα, ηλεκτρονικα, καλλυντικα κλπ. Δειτε στο .........
Το αποτελεσμα; Προσπαθησα πριν 10' να κανω αγορα απο ''κινεζο'' Τζιφος.
Λογικα θα περασε παλι η τραπεζα το οριο της. Εγω ομως τι φταιω;
Ας φαινοντουσαν με το εμβασμα τα λ7 αμεσα στην Revolut και σιγα μην χρησιμοποιουσα εγω ποτε ελληνικη καρτα.
Αλλα βλεπεις πρεπει να εισαι στο περιμενε 2-3 μερες.
Και εγω ελαβα sms απο την πειραιως:
Τωρα με credit,Debit και Prepaid καρτα μπορειτε να κανετε αγορες και σε E-Shops εξωτερικου για ρουχα, ηλεκτρονικα, καλλυντικα κλπ. Δειτε στο .........
Το αποτελεσμα; Προσπαθησα πριν 10' να κανω αγορα απο ''κινεζο'' Τζιφος.
Λογικα θα περασε παλι η τραπεζα το οριο της. Εγω ομως τι φταιω;
Ας φαινοντουσαν με το εμβασμα τα λ7 αμεσα στην Revolut και σιγα μην χρησιμοποιουσα εγω ποτε ελληνικη καρτα.
Αλλα βλεπεις πρεπει να εισαι στο περιμενε 2-3 μερες.
το μόνο αρνητικό της revolut είναι η αναμονή. Αλλά εδώ κάνουμε υπομονή 20-30 μέρες για αγορά από κίνα οι 2-3 θα μας πειράξουν;
Όλοι βιάζοντε. Εγώ τους λέω όποιος βιάζεται τα φράγκα ανα χέιρας και go στην ευχή του Θεού.
Όταν αγοράζεις κάτι από 10.000χλμ μακρύα λογικό κι επόμενο να περιμένεις. Αν δεν μπορεις να περιμένεις δεν θα με γανιάσεις εμένα.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να διατηρεί ένα υπόλοιπο στη revolut, ώστε μόλις προκύπτει ανάγκη αγοράς να πραγματοποιείται αμέσως χωρίς αναμονή για έμβασμα.
Εγώ προσωπικά κάνω το εξής. Σκέφτομαι για παράδειγμα να πάρω μια action cam και έχω budget 100 ευρώ. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βάλω τα χρήματα στη revolut. Κάνω μια αναζήτηση 2-3 ημέρες να δω ποια θα μου κάνει κλικ και μπαμ την χτυπάω. Έτσι οι 2-3 ημέρες αναμονής φεύγουν χωρίς να το καταλάβω σχεδόν... και λέω σχεδόν γιατί πάντα ανησυχώ μην γίνει καμία μαλακία και τα χρήματα δεν εμφανιστούν ποτέ στην revolut. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά ακολουθώ οδηγούς και διπλο-τριπλοτσεκάρω πάντα τα στοιχεία για το φόρτωμα.
Η Revolut σε εμας που δεν εχουμε πιστωτική είναι μια πολυ καλη λυση
Οντως η 2-3 ημερες καθυστερηση ειναι ενα μικρο προβλημα
Εκανε κανενας αγορες με revolut σε μηχανημα POS.?
Δοκιμασα δυο φορες και μου εβγαλε λαθος pin .Το Pin το ελεξα ηταν σωστο
Πηγα σε ενα ATM (Πειραιως) και αλαξα Pin.
Δεν το δοκιμασα ακομη