Μηπως το πρόβλημα ήταν τελικά από αυτούς; Πριν λίγο είδα το μήνυμα παρακάτωΟ/H Bodai έγραψε:
Επειδή αυτό μάλλον "πατάει" στo γεωγραφικό προσδιορισμό που δίνει η ip σου, μήπως χρησιμοποιησες για κάποιο λόγο Proxy ή VPN??Ο/H gab έγραψε:
Ειχα ενεργοποιημένο στην ασφάλεια της κάρτας το location based security και μολις το απενεργοποίησα εγινε η αγορά κανονικά.
Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control
- Οδηγός
- Video
-
-
Ο/H gab έγραψε:
Μηπως το πρόβλημα ήταν τελικά από αυτούς; Πριν λίγο είδα το μήνυμα παρακάτω
-
Our payment provider is experiencing a technical issue affecting card payments. We’ll notify you when it’s been resolved and apologies for the inconvenience.
Even dead i will fight. -
Παίδες, έχετε υπόψη ότι τα Σ/Κ είναι πιθανό να μην συμφέρουν οι αγορές με τη Revolut σε συνάλλαγμα, γιατί βάζουν επάνω 0,5% (στα βασικά νομίσματα) στην ισοτιμία που είχαν Παρασκευή μεσάνυχτα:
Ο/H Revolut έγραψε:
What exchange rate will I get?
[...]
At the weekend (Friday 00:00 - Sunday 23:59) we apply a small mark up on the spot rate as the Forex markets are closed. We take the rate from Friday 00:00 and apply a 0.5% mark up on major currencies and 1.0% on other currencies to protect the company from potential losses due to a large fluctuation in the rate. For illiquid currencies like Russian Ruble and Thai Baht, there is 1.5% mark up on weekend.
...lost in translation... -
Ο/H evankouros έγραψε:
Παίδες, έχετε υπόψη ότι τα Σ/Κ είναι πιθανό να μην συμφέρουν οι αγορές με τη Revolut σε συνάλλαγμα, γιατί βάζουν επάνω 0,5% (στα βασικά νομίσματα) στην ισοτιμία που είχαν Παρασκευή μεσάνυχτα:
Ο/H Revolut έγραψε:
What exchange rate will I get?
[...]
At the weekend (Friday 00:00 - Sunday 23:59) we apply a small mark up on the spot rate as the Forex markets are closed. We take the rate from Friday 00:00 and apply a 0.5% mark up on major currencies and 1.0% on other currencies to protect the company from potential losses due to a large fluctuation in the rate. For illiquid currencies like Russian Ruble and Thai Baht, there is 1.5% mark up on weekend.
Σ'ευχαριστούμε πολύ!!! -
Ο/H caeser έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!
Ό,τι μπορώ προσφέρω κι εγώ, είναι όμως τίποτα μπροστά στη δική σου (& αρκετών ακόμη στο forum) προσφορά....lost in translation... -
Ο/H evankouros έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Κύριε Moderatorα, μας κακομαθαίνετε!
Thanks... you make me blush......lost in translation... -
-
Ο/H dim_pap έγραψε:
Με REVOLUT (+ PAYPAL) έκανα την πρώτη αγορά μου από Vickmall, ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro!
Τώρα εννοείς ή παλιά; Γιατί και πριν μήνες για το βικ δεν χρειαζόταν η ρεβολουτ
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H dim_pap έγραψε:
Με REVOLUT (+ PAYPAL) έκανα την πρώτη αγορά μου από Vickmall, ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H dim_pap έγραψε:
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H dim_pap έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτος απο Πειραιως οι υπολοιπες τράπεζες κανουν απευθείας πληρωμές σε εξωτερικό? Εχει δοκιμασει κανεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα