Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Δεύτερη φόρτιση στη revolut, έβαλα 350€ και μου κράτησε τα 11€... Τα λεφτά μπηκαν σε Λίρες. Εγω τα έστειλα σε ευρώ.. Τι πήγε στραβά και χρεωσε μάλλον τη μετατροπή; Το μόνο στοιχείο είναι ότι την τελευταία αγορα με revolut την εκανα με £ απο Αγγλία..

Επίσης το μηνιαίο όριο ήξερα ότι είναι 500€ το μήνα.. Τελικά είναι 15000€?
      είσαι σίγουρος ότι τα έβαλες στον λογαριασμό για τα ευρώ, γιατί έχει πλέον 3 λογαριασμούς , άλλον για λίρες άλλον για δολάρια κι ευρώ

επίσης το όριο το δικό μας είναι 500ε για έμβασμα εξωτερικού, τι 15000; μήπως εννοείς τα 1500 που είναι το όριο που μπορείς να βάλεις χωρίς να πρέπει να κάνεις verify τα στοιχεία σου (κι αφορά την revolut);
    • Παιδια μια ακόμα ερώτηση σας έχω πρηξει το ξέρω θέλω να ρωτησω ποσο καιρό παιρνει για να σου στείλει η paypal τιν κωδικό στην revolut?μέσα στο πρόγραμμα της revolut εκεί που σου κανει την δοκιμαστική χρέωση λέει pending απο την paypal.
    • Ο/H jameira έγραψε:

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
      Έχω στείλει στο support το θέμα μου αλλά θα το ξαναστείλω με τοέντυπο ΜΤ103 που προτείνει ο Bodai.
      Θα ενημερώσω για τους χρόνους διεκπεραίωσης για να ξέρουνκαι οι υπόλοιποι αν χρειαστεί.
      Πάντως θα έπρεπε το πεδίο που βάζουμε το reference να είναι υποχρεωτικό στη συμπλήρωσή του(έστω και αν πρέπει να βάλουμε παύλα)για να αποφεύγουμε τέτοια προβλήματα.

Λοιπόν για αυτούς που έκαναν έμβασμα απο Winbank της πειραιώς και ξέχασαν να βάλουν το reference number θα πρέπει να στείλουν στο support της Revolut
      την επιβεβαίωση Πληρωμής (που είναι το αντίστοιχο swift μήνυμα από SEPA) το οποίο περιέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και είναι στα λατινικά.
      Για να βρούμε την επιβεβαίωση Πληρωμής πάμε μέσα από την winbank στις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ και επιλέγουμε το Εκτελεσθέντα Εμβάσματα (Εκτελεσθέντα Εμβάσματα.png).
      Ύστερα τσεκάρουμε το έμβασμα που μας ενδιαφέρει (Λίστα Εμβασμάτων.png) και τέλος πατώντας το Επιβεβαίωση Πληρωμής μας εμφανίζει την απόδειξη (Επιβεβαίωση Πληρωμής.png) την οποία και στέλνουμε στο Support.
      Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθήσουν (αχρείαστα να είναι).
      Images
      • Εκτελεσθέντα Εμβάσματα.png

35,57 kB, 295×430, viewed 451 times
      • Λίστα Εμβασμάτων.png

58,99 kB, 1.024×214, viewed 158 times
      • Επιβεβαίωση Πληρωμής.png

34,38 kB, 406×505, viewed 161 times
      Be yourself everyone else is taken
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Δεύτερη φόρτιση στη revolut, έβαλα 350€ και μου κράτησε τα 11€... Τα λεφτά μπηκαν σε Λίρες. Εγω τα έστειλα σε ευρώ.. Τι πήγε στραβά και χρεωσε μάλλον τη μετατροπή; Το μόνο στοιχείο είναι ότι την τελευταία αγορα με revolut την εκανα με £ απο Αγγλία..

είσαι σίγουρος ότι τα έβαλες στον λογαριασμό για τα ευρώ, γιατί έχει πλέον 3 λογαριασμούς , άλλον για λίρες άλλον για δολάρια κι ευρώ
      επίσης το όριο το δικό μας είναι 500ε για έμβασμα εξωτερικού, τι 15000; μήπως εννοείς τα 1500 που είναι το όριο που μπορείς να βάλεις χωρίς να πρέπει να κάνεις verify τα στοιχεία σου (κι αφορά την revolut);
      Μλκια.. Εγω ήξερα ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα στείλεις σε ευρώ και μετά τις μετατροπές τις κάνεις μέσα από Revolut.. Δεν ειχα παρει χαμπάρι ότι εχει τρεις λογαριασμούς. Το πάθημα γίνεται μάθημα..

Το όριο κάπου εδώ στον οδηγό το λέει, γιαυτό με εξέπληξε.
      Ξέρουμε πώς ορίζεται ο μήνας; ημερολογιακά;
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H george koukourakis έγραψε:

Παιδια μια ακόμα ερώτηση σας έχω πρηξει το ξέρω θέλω να ρωτησω ποσο καιρό παιρνει για να σου στείλει η paypal τιν κωδικό στην revolut?μέσα στο πρόγραμμα της revolut εκεί που σου κανει την δοκιμαστική χρέωση λέει pending απο την paypal.

Ο κωδικός έρχεται αμέσως.
      Εσύ μάλλον δεν έχεις φτάσει ακόμα εκεί. Έχεις συνδέσει την κάρτα με το paypal αλλά δεν έχεις κάνει verify.
      Μπες στο paypal, πήγαινε στο "wallet" και κάνε veify στην revolut.
      Αμέσως θα σου γίνει μια χρέωση, που θα φανεί στο κεντρικό μενού της revolut
      και από κάτω θα γράφει "ΡΡxxxxCODE".
      Αυτόν θα βάλεις στο paypal και τελείωσες.
    • καλημέρα, έχω και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, πολύ καλή.
      Την έχω συνδέσει και με το paypal.
      Έχω όμως μια απορία. Δεν ξέρω τι έγινε και κάποια στιγμή όταν φόρτωσα €€€€ και έκανα κάποιες αγορές είδα ότι μια αγορά έγινε με € και οι υπόλοιπες σε λίρες. Τώρα έχω ένα υπόλοιπο σε € και άλλο ένα σε λίρες.
      Μπορώ να μεταφέρω τα €€ και να έχω ένα μόνο υπόλοιπο σε λίρες;
      ή πως μπορώ να κάνω μια αγορά και να χαλάσω τι υπόλοιπο που έχω σε €€?
      Η πρώτη μου αγορά έγινε μέσω paypal, αλλά στην πορεία είδα ότι δεν έχει νόημα να έχω ενδιάμεσα το paypal αφού μπορώ την ώρα της πληρωμής να πληρώνω επιλέγοντας master card

Ο/H flowin_through έγραψε:

Ναι είναι 500€ και ο μήνας είναι ο ημερολογιακός μήνας.
      Προσέχτε απο Παρασκευή το μεσημέρι η κάθε συναλλαγή λογίζεται Δευτέρα (τώρα δηλαδή που γράφω το μύνημα 30/1/2016 10:30πμ θα μπορούσα να κάνω και 2ο 500€ το οποίο μετράει σαν Φεβρουάριος)
    • Διαφήμιση

Μλκια.. Εγω ήξερα ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα στείλεις σε ευρώ και μετά τις μετατροπές τις κάνεις μέσα από Revolut.. Δεν ειχα παρει χαμπάρι ότι εχει τρεις λογαριασμούς. Το πάθημα γίνεται μάθημα..
      Το όριο κάπου εδώ στον οδηγό το λέει, γιαυτό με εξέπληξε.
      το 15.000 αφορούσε την χρέωση του εμβάσματος (το 1 ευρώ)
    • ΠΑΙΔΙΑ Η PAYPAL ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΤΗΣΑ CONFIRM CARD ΣΤΗΝ PAYPAL ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1.33 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?
    • Ο/H george koukourakis έγραψε:

ΠΑΙΔΙΑ Η PAYPAL ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΤΗΣΑ CONFIRM CARD ΣΤΗΝ PAYPAL ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1.33 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?
      2 χρεώσεις γίνονται (και παίρνεις τα λεφτά πίσω μετά από μέρες)
      1η πρώτη όταν συνδέεις μια κάρτα και η 2η για να την κάνεις verify
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas έγραψε:

καλημέρα, έχω και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, πολύ καλή.
      Την έχω συνδέσει και με το paypal.
      Έχω όμως μια απορία. Δεν ξέρω τι έγινε και κάποια στιγμή όταν φόρτωσα €€€€ και έκανα κάποιες αγορές είδα ότι μια αγορά έγινε με € και οι υπόλοιπες σε λίρες. Τώρα έχω ένα υπόλοιπο σε € και άλλο ένα σε λίρες.
      Μπορώ να μεταφέρω τα €€ και να έχω ένα μόνο υπόλοιπο σε λίρες;
      ή πως μπορώ να κάνω μια αγορά και να χαλάσω τι υπόλοιπο που έχω σε €€?
      Η πρώτη μου αγορά έγινε μέσω paypal, αλλά στην πορεία είδα ότι δεν έχει νόημα να έχω ενδιάμεσα το paypal αφού μπορώ την ώρα της πληρωμής να πληρώνω επιλέγοντας master card
      Το πιθανότερο είναι η μετατροπή της αγοράς σου σε GBP να έγινε αυτόματα, επειδή το PP βλέπει ότι η κάρτα σου είναι εγγλέζικη. Συνεπώς σου κόστισε & περισσότερο η αγορά, λόγω της μετατροπής. Πήγαινε στο λογαριασμό σου του PayPal, βρες τη Revolut (κι όποια άλλη κάρτα έχεις μέσα) & επέλεξε να χρεώνεται το νόμισμα που πουλάει ο πωλητής, ώστε να μη γίνεται η αυτόματη μετατροπή νομίσματος από το PP, αλλά να την κάνει η Revolut που συμφέρει.