Συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι δεν χάθηκαν, αρκεί να έβαλες σωστά τα υπόλοιπα στοιχεία.Ο/H prekasg έγραψε:
δεν εβγαλα ακρη , ευτυχως που εβαλα μικρο ποσο για δοκιμη και χαθηκαν τα λεφτα, ασε που πηγα στο support για να παρω την απαντηση οτι ειναι busy και να τους ξαναστειλω σε e-mail το προβλημα κτλ
δεν πειραζει εχασα 10ευρω αλλα δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω μαζι τους
Προσωπικά έδωσα εντολή transfer στις 28/1 (Πέμπτη) βράδυ & σήμερα (Τρίτη 2/2), δηλ. μετά από 2 εργάσιμες (Παρασκευή & Δευτέρα), τα είδα στον λογαριασμό μου.
Σημείωση:
Τους είχα ζητήσει (απ' το support του app) να μου τα πιστώσουν τη Δευτέρα, αλλά μου είπαν ότι δεν τα είχαν δει ακόμη.
Τελικά σήμερα μου είπαν (& το διαπίστωσα) ότι είχα βάλει λάθος reference nr & παρόλ' αυτά βρήκαν το έμβασμα & τα βάλανε κανονικά.
Διαπίστωσα μάλιστα ότι το ίδιο λάθος reference nr (ένα ψηφίο λάθος) είχα κάνει & στις προηγούμενες φορτίσεις, γιατί έκανα πάντα copy/paste το reference από το 1ο top up που είχα κάνει. Πάντα όμως, μέσα σε λίγες εργάσιμες έμπαιναν κανονικά.

Υ/Γ: Μπορείς να τους γράψεις την περίπτωση σου στο revolut.freshdesk.com/support/tickets, συνήθως όμως απαντούν γρηγορότερα στο live support του app. Εγώ πάντως είχα ανοίξει ticket για να τα βάλουν τη Δευτέρα & στο support τους είπα τι ήθελα αλλά & να δουν το ticket.