Δοκίμασε κανείς να κάνει μεταφορά απο Εθνική; γιατί μόλις πήγα να κάνω μού λέει ότι είναι πάνω από το όριο κάτι για Κεφαλαιαγορά και διαθέσιμο κεφάλαιο 0. Δεν έχω κάνει μεταφορά ούτε αυτόν τον μήνα αλλά ούτε και τον προηγούμενο.
Δοκίμασε κανείς να κάνει μεταφορά απο Εθνική; γιατί μόλις πήγα να κάνω μού λέει ότι είναι πάνω από το όριο κάτι για Κεφαλαιαγορά και διαθέσιμο κεφάλαιο 0. Δεν έχω κάνει μεταφορά ούτε αυτόν τον μήνα αλλά ούτε και τον προηγούμενο.
Honor 6
μηπως πηγενεις μεταφορες =>μαζικες πιστωσεις ΕΤΕ/εσωτερικου/εξωτερικου?
αν ναι πηγενε μεταφορες=>θελω να μεταφερω χρηματα και στο "προς" επελεξε τραπεζα εξωτερικου δες παρακατω:
Honor 6
χθες εκανα με εθνικη.ολα καλα δειχνουν.λογικα μεθαυριο θα τα δω.
Οχι τιποτα δεν γυρισε πισω στη πειραιως, οσο για τη Revolut δεν ξερω αν βαριουνται η οχι αλλα μετα απο αυτο σιγα μη τους εμπιστευτω μεγαλα ποσα
Φιλε μου το καλυτερο ειναι να μην εμπιστευεσαι μεγαλα ποσα στον εαυτο σου.
Με απλη λογικη σκεψη, οταν τοσοι πολλοι που ακολουθησαν κατα γραμμα τον οδηγο τα καταφεραν τοτε το φταιξιμο ειναι δικο σου. Η Revolut ουτε που καταλαβε οτι τηε εστειλες εμβασμα. Καλο ειναι τα δικα μας λαθη και ελειψη γνωσεων για τη διατραπεζικη αγορα να μη τα φορτωνουμε σε αλλους.
Φιλικα παντα. Ξαναδιαβασε τον οδηγο χωρις να σε αποσπαει κανεις την προσοχη.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Και εμενα ένα εμβασμα 10 ευρώ έκανε 2 μέρες πολύ γρήγορα όλα ! Μια ερώτηση αν πχ μετά το πέρας 12μηνου αλλάξει πολιτική , εγω απλά μη σας είδα μην σας ξερω ;! Απορία το εχω
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αλλάξει πολιτική, αυτή θα είναι των διαφόρων χρεώσεων (πχ συνδρομή, προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος κτλ).
οπότε βλέπεις και πράττεις αναλόγως, σε συνδυασμό με την κατάσταση εδώ και άλλες εναλλακτικές.