Ααα τόσο απλό ! Δεν πρόκειται να σταματήσω να το χρησιμοποιώ αλλά είχα την περιέργεια! Πάντως πολύ συμφέρουσα ,γρήγορη και αξιόπιστη ( από την εμπειρια, που εχω απο τις 2 αγορές μου 130 ευρώ και μια 10) είναι !
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλός οδηγός ! Την έχω δύο.μήνες περίπου , και είμαι φοβερά ευχαριστημένος , οποίος ενδιαφέρεται να μην εχει κανέναν ενδοιασμό , έχω αγοράσει από παρά πολλά Σιτέ και κανένα θέμα πουθενά !
Εγώ δε κατάφερα να βγάλω άκρη με τη Revolut.
Γράφτηκα 27/1 (σήμερα παρέλαβα τη φυσική κάρτα) κι έκανα μεταφορά από alpha web banking ενα ποσό.
Από τη τράπεζα είδα οτι η εντολή εκτελέστηκε 28/1
Εφόσον δεν είδα καμιά αλλαγή στο balance της revolut μέχρι 4/2 επικοινώνησα μαζί τους μέσω της εφαρμογής ρωτώντας τι έχει γίνει.
Μου απάντησαν να στείλω email κάτι που έκανα. Στο email μου απάντησαν να τους δώσω τα στοιχεία της συναλλαγής.
Σήμερα είδα από το web banking της alpha οτι στις 5/2 έγινε επιστροφή το ποσό που είχα μεταφέρει* και δε ξέρω το λόγο.
Κοίταξα αρκετές φορές τα στοιχεία που είχα βάλει στη μεταφορά και δε βρήκα κανένα λάθος
*(μειον 5-6%)
Update
μου έστειλαν email σήμερα από τη Revolut πως λόγω δικού τους λάθους δεν ολοκληρώθηκε η μεταφορά και επέστρεψε σε μένα το ποσό
και μου πίστωσαν και τη διαφορά (το 5-6% που ανέφερα) στη κάρτα.
τι εννοουσε το παλικαρι αν αλλαξει πολιτικη η revolut με τους 12 μηνες αλλαζει κατι η απλα ετσι καταλαβα?και κατι ακομα μπορω να βαλω καυσιμα με την καρτα της revolut κατευθειαν με μηχανιμα που εχουν τα πρατηρια?
τι εννοουσε το παλικαρι αν αλλαξει πολιτικη η revolut με τους 12 μηνες αλλαζει κατι η απλα ετσι καταλαβα?και κατι ακομα μπορω να βαλω καυσιμα με την καρτα της revolut κατευθειαν με μηχανιμα που εχουν τα πρατηρια?
εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο θα ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η revo μετά από 12 μήνες ;
για να είναι καλυμμένη λέει η υπηρεσία μου είναι δωρεάν για τους 12 μήνες , μετά από τους 12 μήνες ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν υπάρχει καμία αλλαγή - χρέωση
έχετε καιρό για να αγχωθείτε για τους 12 μήνες , υπάρχουν και θα υπάρχουν και εναλλακτικές
κατι ακομα το pin της καρτας ειναι αυτο που επελεξα να βαλω εγω οταν εφτιαξα account στην revolut δεν εννοω αυτο που βαζεις για να ανοιγει η εφαρμογη ρωταω για να κανω αναληψη απο ATM