Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι για μεγάλα ποσά λογικά συμφέρει η τράπεζα και για μικρά το paypal. Η extra χρέωση σε μένα ήταν από την Eurobank κ ήταν ανεξάρτητα από το ποσό, δηλαδή είτε πλήρωσα 20Ε, είτε 100 με χρέωσε + 2,5 Ε.Ο/H zananiro έγραψε:
Εξαρτάται σε ποια τράπεζα αναφέρεσαι. Η eurobank στις χρεωστικές κάρτες την είχε, η Πειραιώς έχει βάλει κάτι χρεώσεις για μετατροπή συναλλάγματος πρόσφατα, δεν θυμάμαι αν είναι fix ποσό ή ποσοστό επί του ποσού αγοράς. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να δεις τι σε συμφέρει, για μεγάλα ποσά συμφέρει η τράπεζα, για μικρά ποσά το PayPal.Ο/H koulouras έγραψε:
Μια ερώτηση.. Επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αγοράζαμε χωρίς Capital C. και δεν θυμάμαι, αφού λοιπόν άνοιξαν οι αγορές και μπορούμε να αγοράσουμε από παντού, έκανα τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και μετά αγόρασα σε δολάρια. Όμως είδα από την τράπεζα μια extra χρέωση συναλλάγματος 2.5 ευρώ, αυτό υπήρχε πάντα?
Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
Οδηγός Αποφυγής Μεγάλων Προμηθειών του Paypal από την Μετατροπή Συναλλάγματος.
- Οδηγός
-
-
Ο/H koulouras έγραψε:
Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι για μεγάλα ποσά λογικά συμφέρει η τράπεζα και για μικρά το paypal. Η extra χρέωση σε μένα ήταν από την Eurobank κ ήταν ανεξάρτητα από το ποσό, δηλαδή είτε πλήρωσα 20Ε, είτε 100 με χρέωσε + 2,5 Ε.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Αν βάλουμε σαν νόμισμα στο PayPal το δολάριο όπως λεει ο οδηγός και εγω πχ θέλω να αγοράσω κατι δε λύρες ( κυρίως απο το αγγλικό eBay).
Πως γίνεται η μετατροπή ; -
Ο/H giwrgos_p έγραψε:
Αν βάλουμε σαν νόμισμα στο PayPal το δολάριο όπως λεει ο οδηγός και εγω πχ θέλω να αγοράσω κατι δε λύρες ( κυρίως απο το αγγλικό eBay).
Πως γίνεται η μετατροπή ;
-
Να είσαι καλά Gr_Macedon αν και το άρθρο σου είναι αρκετά παλιό εγώ σήμερα έκανα την αλλαγή. Να είσαι καλά.
Αν τώρα θέλουμε να κάνουμε κάποια αγορά σε Ευρώ ή άλλο νόμισμα εκτός Δολαρίου αρκεί να αλλάξουμε στο Balance το πρωτεύον νόμισμα ή πρέπει να ξανακάνουμε όλη την διαδικασία ανάποδα; -
Ο/H bzanios έγραψε:
Να είσαι καλά Gr_Macedon αν και το άρθρο σου είναι αρκετά παλιό εγώ σήμερα έκανα την αλλαγή. Να είσαι καλά.
Αν τώρα θέλουμε να κάνουμε κάποια αγορά σε Ευρώ ή άλλο νόμισμα εκτός Δολαρίου αρκεί να αλλάξουμε στο Balance το πρωτεύον νόμισμα ή πρέπει να ξανακάνουμε όλη την διαδικασία ανάποδα;
-
Εκανα και εγω την αλλαγη ευχαριστω πολυ για τον οδηγο!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια για τον οδηγό!
Θα ήθελα να κάνω όμως μια ερώτηση : αν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι από Ελλάδα μέσω PayPal η χρέωση θα γίνει σε δολάρια (και θα χρεωθούμε μετατροπή συναλλάγματος) ή κανονικά σε ευρώ χώρος περαιτέρω έξοδα; -
Παιδιά έχω την εντύπωση οτι το Paypal βελτιώθηκε λίγο. Στις τελευταίες παραγγελίες που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, στην οθόνη πληρωμής σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξεις από εκεί ποιός θα κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος (το P.P. ή η τράπεζά σου) και μάλιστα σου δίνει και την ισοτιμία που χρησιμοποιεί. Επομένως, με μια γρήγορη ματιά στην ισοτιμία της τράπεζάς σου, αποφασίζεις τι σε συμφέρει καλύτερα.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος..? -
-
Στην τελευταία παραγγελία που είχα κάνει από εξωτερικό στις 30 Αυγούστου δεν το είχε. 'Επρεπε να μπεις και να το τσεκάρεις, όπως γράφει ο δημιουργός του θέματος στην αρχή.
-
Εκανα οτι λεει ο οδηγος, αλλα στο ebay συγκεκριμενα δε μου εχει by default επιλογη την ισοτιμια τραπεζας, αλλα πρεπει να το επιλεξω χειροκινητα οπως λεει ο φιλος παραπανω. Στα υπολοιπα sites αν θυμαμαι καλα την εχει παρει τη ρυθμιση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα