Αγαπητέ φίλε,όπως λέει και ο doctor,πρέπει να το συνδέσεις και ενσύρματα με το μόντεμ.Wan to wan-προσοχή να ρυθμίσεις σωστά την wan του μόντεμ.Και μένα με παίδεψε λίγο στην αρχή,αλλά μετά από προσεκτικό διάβασμα και λίγο ψάξιμο όλα ΟΚ.Ισως-αν το επιτρέπει ο χρόνος των πιο ειδικών-ένας αναλυτικότερος οδηγός εγκατάστασης βήμα-βήμα και με επίλυση πιθανών troubleshooting να βοηθούσε πολύ κόσμο(εγώ προσωπικά όσο και να διαβάζω τις οδηγίες του φίλου panastros δεν καταλαβαίνω γρι-και σίγουρα ο άνθρωπος έχει κάνει κάτι πολύ καλό).Πάντως,οφείλω να αναγνωρίσω την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει ο admin και οι moderators της σελίδας που προσφέρουν απλόχερα υποστήριξη στους κατόχους των συσκευών Mi.
xiaomi mini youth router
-
-
Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει από το τηλέφωνο μου να διαχείριζομαι τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει στο router? Πχ να να γίνεται αποθήκευση torrent file που κατεβάζω με το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ πολύ -
-
Με το Mi WiFi βλέπω το δίσκο και τα folder του κανονικά. Το θέμα είναι πως να ορίζεται ένα από αυτά σαν αυτό που θα κατεβαίνουν τα τελικά torrent.
Επίσης μια παρατήρηση, ετρεξα το app σε TV box και εμφανίζεται μόνο στη ορίζοντα θέση στη τηλεόραση. Προφανώς είναι σχεδιασμένο για τηλέφωνο. Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό; -
Ο/H cy67 έγραψε:
Το θέμα είναι πως να ορίζεται ένα από αυτά σαν αυτό που θα κατεβαίνουν τα τελικά torrent
-
Το flud που χρησιμοποιώ αλλά και κάνα δυο άλλους που δοκίμασα δεν μπορεί να δει τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει. Στο τηλέφωνο λέει ότι δεν είναι προσβάσιμο και στο tv box ότι το folder που επιλέγω δεν είναι writable. Όμως και στα δύο και με το es Εξερεύνηση και με το MI WIFI βλέπω και επεξεργαζομαι το δίσκο κανονικά. Ισως μπορεί να προτείνετε κάποιο torrent client;
-
@cy67 δες τις ρυθμίσεις του tv box σχετικά με το οριζόντια. Στο δικό μου κάπου έχω δει μία σχετική ρύθμιση για τα παιχνίδια θυμάμαι έλεγε. Ο δίσκος, εφόσον οριστεί κοινόχρηστος μέσω της εφαρμογής στη συσκευή, θα τον βλέπεις στο δίκτυο μετά. Ο client του ρούτερ κατεβάζει σε συγκεκριμένο φάκελο που είναι στα κινέζικα τ' όνομά του.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση φίλοι.
Να καταλάβω ότι ο ρουτερ έχει δικό του client άρα εγώ κάνω λάθος που κατεβάζω από το play Store και προσπαθώ να τους συνδέσω με τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει; πως θα βρω τον torrent client του ρουτερ;
Από το MI WIFI που κατέβασα από το
Site δεν βρήκα κάτι σχετικό. Συγνώμη που σας ζαλιζω με άσχετες ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια θέματα. -
Ο/H cy67 έγραψε:
Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση φίλοι.
Να καταλάβω ότι ο ρουτερ έχει δικό του client άρα εγώ κάνω λάθος που κατεβάζω από το play Store και προσπαθώ να τους συνδέσω με τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει; πως θα βρω τον torrent client του ρουτερ;
Από το MI WIFI που κατέβασα από το
Site δεν βρήκα κάτι σχετικό. Συγνώμη που σας ζαλιζω με άσχετες ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια θέματα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Στις Λήψεις, τρεις τελίτσες δεν υπάρχει τίποτα..... Λέει απλά ότι δεν κατέβηκα αρχεία.
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα