παιδιά χαιρετώ την παρέα , είμαι κάτοχος ενός 2014813 , πολύ ευχαριστημένος και πόσο μάλλον που υπάρχει τόσο μεγάλη κοινότητα που το υποστηρίζει και κάποιοι που βγάζουν τις ελληνικές ρομ . στο πρόβλημα μου τώρα , θα πάρω από την αρχή , στην τελευταία αναβάθμιση της GTV 6.1.24 που πέρασα (ενώ κάθε φορά το έκανα μέσα από τη recovery , έχω την TWRP 2.8.6.1 ) αυτή τη φορά το έκανα μέσα από την τη ρομ , updater - αναβάθμιση υλικού - επιλογη κτλ. . . έγινε λίγο σαλάτα το τηλ. ξαναπέρασα την TWRP , αλλά το pc δεν μπορεί να το δει το κινητο , δοκίμασα σε διαφορετικό pc , άλλο καλώδιο , υπάρχουν στιγμές μετά από επανεκκίνηση να το δει ή και όχι , ανάβει το led , αλλά τηλέφωνο πουθενά , όπως και για τη φόρτιση το ίδιο . όταν πηγαίνω vol+ και power βγαίνει σε μενού με επιλογές : στην κορυφή γράφει chinese , επιλογές recovery , bootloader κτλ και κάτω κάτω γράφει :
PCBA test : fail
MMI test :fail Audio test :fail
MMI2 test :fail SubBoard test : fail
είναι λογικό αυτό ? πως να το κάνω full erase αφού και με το miui suite δεν το βλέπει ?
αν κάποιος έχει να συμβουλέψει κάτι ?
PCBA test : fail
MMI test :fail Audio test :fail
MMI2 test :fail SubBoard test : fail
είναι λογικό αυτό ? πως να το κάνω full erase αφού και με το miui suite δεν το βλέπει ?
αν κάποιος έχει να συμβουλέψει κάτι ?