Διαφήμιση

Redmi Note 2 16gb

• Redmi Note 2 16gb

Γεια χαρά σε όλους

Πρώτα από όλα θέλω να αναφέρω ότι στον κόσμο στον κινεζικών smartphone είμαι περίπου 3-4 μήνες (αλλά δεν ήμουν ποτέ κάτοχος) Μιας και το παλιό μου κινητό δεν την παλεύει πλέον (xperia e dual) θέλω και εγώ να αγοράσω ένα κινητό όπως λέει και ο τίτλος το RedMi Note 2.
      Το θέμα μου είναι ότι εγώ θέλω να έχει καλό perfomance και να μην έχει laggs όσο στο FB όσο και στα games

1 ερώτηση:
      Είναι καλό κινητό για αυτό που θέλω; (να μην κολλάει και να κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 1 μέρα;)

2 ερώτηση: είδα greek review στο youtube κάτι για rom να αλλάξω και κάτι τέτοια (ναι είμαι άσχετος από κινητά)
      η ερώτηση μου είναι εάν αυτό το κινητό το πάρω και δεν το αλλάξω rom και το αφήσω έτσι όπως είναι τι θέματα πρόκειται να αντιμετωπίσω?

ευχαριστώ προκαταβολικός
    • Ο/H TasosGR έγραψε:

1 ερώτηση:
      Είναι καλό κινητό για αυτό που θέλω; (να μην κολλάει και να κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 1 μέρα;)

2 ερώτηση: είδα greek review στο youtube κάτι για rom να αλλάξω και κάτι τέτοια (ναι είμαι άσχετος από κινητά)
      η ερώτηση μου είναι εάν αυτό το κινητό το πάρω και δεν το αλλάξω rom και το αφήσω έτσι όπως είναι τι θέματα πρόκειται να αντιμετωπίσω?
      Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος (μιας και δεν το έχω το κινητό), από αυτά που διαβάζω το κινητό χαλαρά βγάζει την πρώτη σου ερώτηση.

Τώρα στη 2η ερώτηση, εξαρτάται από το πως θα το βρεις. Τι θα βάλουν μέσα (οι εταιρίες που θα το πάρεις και όχι η Σιαόμι).
      Εμένα το redmi 2 ήρθε και δεν δούλευε το gps του ενώ το keyboard (αν και το είχα στα αγγλικά) είχε και κινέζικα πάνω που δεν φεύγαν και χωρίς playstore άρα και τα συναφή.
      Το mi4c από την άλλη δεν ασχολήθηκα και πολύ, αλλά κατάλαβα άμεσα ότι έλειπε απλά το πληκτρολόγιο :lol:
      Ότι και να πας να κάνεις χωρίς πληκτρολόγιο είσαι καταδικασμένος.

Τώρα από την άλλη η διαδικασία κρατάει κανά 20λεπτο (μιλάω για την διαδικασία και όχι το διάβασμα) και σου δίνει ένα κινητό ανάλαφρο και πολύ πιο γρήγορο από πριν. Ξέρω πως ακούγεται διαφήμηση αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα.

Αυτό που δεν μου άρεσε όμως είναι το ότι αν έκανες ένα search στο φόρουμ όλα αυτά και άλλα πολλά παραπάνω θα τα έβρισκες και μόνος σου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H TasosGR έγραψε:

υπάρχει κάνα τουτόριαλ στο youtube το πως θα το βάλω Greek Rom?
      Θα πας ΕΔΩ όπου αναφέρονται τα πάντα για το κινητό σου , και εννοώ τα πάντα . Ο φίλος @GR_Macedon έχει γράψει ολόκληρο κατεβατό , σε απλά και κατανοητά
      Ελληνικά , όχι μόνο πως θα βάλεις την Ελληνική Ρομ , αλλά και λεπτομέρειες για να μάθεις τι είναι τελικά αυτό το μηχανάκι που ...... θα πάρεις . Και ότι/αν σου
      προκύψει εδώ θα βρεις και τις απαντήσεις . ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ