Για κυκλοφορία στην Ευρώπη ο λόγος και αναρωτιόμουν αν αυτή θα συνοδεύεται και από αύξηση στις τιμές. τι λέτε;
Xiaomi Mi 5: Αναμένεται σε 4 εκδόσεις – «Αποκαλύφθηκαν» οι τιμές
-
-
Το θέμα είναι ότι πουθενά στο en.miui δεν αναφέρεται κάτι και το βρήκα πραγματικά μετά πολύ σκάψιμο. Τώρα για τις τιμές εξαρτάται πιο μοντέλο θα ακολουθήσουν. Υπόψιν η Xiaomi πουλάει ήδη κάποια gadgets επίσημα στην Ευρώπη, αλλά σε συγκεκριμένες χώρες και όχι στην Ελλάδα. Μένει να δούμε τι θα ανακοινωθεί και επίσημα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και καινούργια στοιχεία ότι μπορεί να δούμε και κάτι ακόμα διαφορετικό....
Νέα για κινητά από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Xiaomi MI5 με Windows 10 Mobile στις 24 Φεβρουαρίου;Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Xiaomi rules!!!!!!
-
Μόλις ανάρτησε την homescreen από το Mi5 του ο Bara. Βλέπω dual sim υποστήριξη, NFC, αλλά κάτι άλλο δεν καταλαβαίνω....
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
HDMI - Remote Control - Dual sim 4g - Fingerprint
-
-
Να σας κάνω μια ερώτηση. Συζητάτε όλοι για το Μι5 τι θα έχει τι δε θα έχει και νομίζω ότι χάνετε την ουσία...
Οκ λογικά καλά specs θα έχει, αλλά θα το αγοράσετε day one, χωρίς δεύτερη σκέψη;
Αν είναι να σας πρήζουν τα "φρύδια" οι Κινέζοι με τον bootloader και ούτε τη ρομ που κάνετε compile εσείς δε μπορείτε να του περάσετε, θα είστε ικανοποιημένοι;
Ή μήπως θα κάθεστε να τους παρακαλάτε συνέχεια στο αγγλικό φόρουμ;
Συγγνώμη αλλά αυτά τα πράγματα που κάνουν οι Κινέζοι είναι καραγκιοζιλίκια....
Οκ καλό είναι να είστε fans μιας εταιρείας, το δέχομαι το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα, αλλά αν συνεχίζετε και αγοράζετε άκριτα τους δίνετε δικαίωμα να σας κάνουν ότι θέλουν...
Σίγουρα δε μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά αν συνεχίσουν αυτή την τακτική με τον bootloader και το ξεκλείδωμά του, σε λίγο δε θα υπάρχει κανένα νόημα...
Έχω βαρεθεί το ίδιο έργο. Όποια εταιρεία αρχίζει και "μεγαλώνει" μετά από ένα διάστημα κάνει τα ίδια με τους άλλους... Έτσι θυμάμαι και τους "μικρούς" Κορεάτες της Samsung πριν χρόνια με τα πάντα όλα ξεκλείδωτα, και τώρα διαφημίζουν το Knox! -
Ο/H karlesg έγραψε:
Να σας κάνω μια ερώτηση. Συζητάτε όλοι για το Μι5 τι θα έχει τι δε θα έχει και νομίζω ότι χάνετε την ουσία...
Οκ λογικά καλά specs θα έχει, αλλά θα το αγοράσετε day one, χωρίς δεύτερη σκέψη;
Αν είναι να σας πρήζουν τα "φρύδια" οι Κινέζοι με τον bootloader και ούτε τη ρομ που κάνετε compile εσείς δε μπορείτε να του περάσετε, θα είστε ικανοποιημένοι;
Ή μήπως θα κάθεστε να τους παρακαλάτε συνέχεια στο αγγλικό φόρουμ;
Οκ καλό είναι να είστε fans μιας εταιρείας, το δέχομαι το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα, αλλά αν συνεχίζετε και αγοράζετε άκριτα τους δίνετε δικαίωμα να σας κάνουν ότι θέλουν...
Σίγουρα δε μου πέφτει λόγος, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά αν συνεχίσουν αυτή την τακτική με τον bootloader και το ξεκλείδωμά του, σε λίγο δε θα υπάρχει κανένα νόημα...
Έχω βαρεθεί το ίδιο έργο. Όποια εταιρεία αρχίζει και "μεγαλώνει" μετά από ένα διάστημα κάνει τα ίδια με τους άλλους... Έτσι θυμάμαι και τους "μικρούς" Κορεάτες της Samsung πριν χρόνια με τα πάντα όλα ξεκλείδωτα, και τώρα διαφημίζουν το Knox!
Xiaomi mi3
Oneplus 3 -
Ο/H karlesg έγραψε:
...............
-
Ρε παιδιά "περι ορέξεως....." λέει η παροιμία, απλά εδώ προσπαθούμε να ξεπερνάμε κάθε σκοπελο που παρουσιάζεται γι αυτό τα συζητάμε, είναι κάτι σαν χόμπι το Android...!!
-
Λοιπόν το κινητό τα σπάει! Μόλις αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του! Δείτε τα....
Νέα για κινητά από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi5!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0