Διαφήμιση

προβλημα με φόρτωση Hermes Rom στο Xiaomi Redmi note 2 prime

• προβλημα με φόρτωση Hermes Rom στο Xiaomi Redmi note 2 prime

να ρωτήσω κάτι παιδιά γιατί είμαι καινούριος στη xiaomi και στo φορουμ εδω
    ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες για εκατάσταση της ελληνικής rom και όταν ξεκινάει να γίνει η εγκατάσταση πάει αυτόματα από το 6% στο 99 % και μου βγάζει failed
    το κινητό έχει αγοραστεί από Κίνα και περιείχε και ελληνικά
    έχω μετονομάσει το αρχείο κανονικά σε update.zip και το έχω τοποθετήσει στην sd κάρτα του τηλεφώνου μέσω του android file transfer για mac
    δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι χρησιμοποιώ mac σαν υπολογιστή , θεωρώ πως όχι
    εχω κατεβάσει την xiaomi-miui-helas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.1.0
  • Καλησπέρα φίλε και καλωσήρθες,
    Επειδή στο redmi note 2 το recovery είναι κλειδωμένο και δε σε αφήνει να βάλεις άλλη rom εκτός απο την china official πρέπει πρώτα να περάσεις ένα διαφορετικό recovery και μετά να κάνεις install τη rom που θέλεις.
    Ακολούθησε τις οδηγίες ΕΔΩ και σε λιγότερο απο 20 λεπτά (να έχεις κατεβασμένες τις roms που θα χρειαστείς φυσικά) θα έχεις τη rom στη συσκευή σου.
  • το έψαξα κι εγώ λίγο παραπάνω και μου έκανε εντύπωση που , ενώ δεν φαίνεται κάτι τόσο δύσκολο τελικώς δεν μου έβγαινε με τίποτα !
    thanku !!!!!!!
  • Διαφήμιση
  • γεια σας παιδια και εγω καινουργιος ειμαι ειναι υποχρεωτικη η εγκατασταση της ελληνικης ρομ ; ποια τα πλεονεκτηματα σε σχεση με την κινεζικη ; και αν ναι ποια εκδοση ειναι για το xiaomiredmi 2 ;
  • Ο/H kostrikala έγραψε:

γεια σας παιδια και εγω καινουργιος ειμαι ειναι υποχρεωτικη η εγκατασταση της ελληνικης ρομ ; ποια τα πλεονεκτηματα σε σχεση με την κινεζικη ; και αν ναι ποια εκδοση ειναι για το xiaomiredmi 2 ;
    Θέλω να πιστεύω ότι σου έχουν λυθεί οι απορίες σου;
    Σε αρνητική περίπτωση ενόχλησε με.
    Γενικά πάντως να ξέρεις ότι η εγκατάσταση της ελληνικής rom στις κινέζικες συσκευές μας είναι μονόδρομος...
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.