Διαφήμιση

Νέα lithium-oxygen μπαταρία είναι πέντε φορές καλύτερη από τις σημερινές.

• Νέα lithium-oxygen μπαταρία είναι πέντε φορές καλύτερη από τις σημερινές.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε, ότι το μεγάλο αγκάθι στις σημερινές συσκευές που κρατάμε στα χέρια μας είναι η μπαταρία. Έχουμε καταφέρει αυξήσουμε την ανάλυση των οθονών, την επεξεργαστική ισχύ κλπ., αλλά μένουμε πίσω στο θέμα της ενέργειας.

" Γεωπόνος”

• Αμήν και πότε... Έχουμε καταντήσει να αναβοσβήνουμε συνεχώς το mobile data και να ασχολούμαστε όλη μέρα με την εξοικονόμηση κατανάλωσης των συσκευών μας, ειδικά όσοι είναι όλη μέρα on the go και δεν βρίσκονται σε σταθερό μέρος για να μπορούν να φορτίσουν. Οι λύσεις τύπου powerbank και καλωδίων κάνουν απλά πιο δύσκολη τη ζωή μας. Προσωπικά δεν χρειάζομαι ΚΑΝΕΝΑ νέο feature από όσα μου δίνει το smartphone μου. 1 μέρα μπαταρία με όλα full μπορώ να έχω; Ελπίζω σύντομα να προχωρήσει η έρευνα σε αυτή τη νέου τύπου μπαταρία και να τη δούμε σύντομα σε παραγωγή. Ιδανικά θα μπορούσαμε να δούμε τέτοιες μπαταρίες και για τις υπάρχουσες συσκευές (που έχουν αποσπώμενη μπαταρία). Τουλάχιστον στην είδηση δεν διάβασα κάτι που απαγορεύει κάτι τέτοιο.
    • Διαφήμιση