Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
-
-
κανω ολη την διαδικασια οπως λεει ο οδηγος.αλλα η κοκκινη μπαρα δεν γινετε ποτε κιτρινη οταν αφηνω το κουμπι voldown.μπορει καποιος να βοηθησει?
-
Ο/H lafkostas έγραψε:
κανω ολη την διαδικασια οπως λεει ο οδηγος.αλλα η κοκκινη μπαρα δεν γινετε ποτε κιτρινη οταν αφηνω το κουμπι voldown.μπορει καποιος να βοηθησει?
-
παιδια η ελληνικη δεν γινεται να μπει με flash tool
-
καλησπερα εβαλα Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader,,,και ειναι μια χαρα δουλευουν ολα......
τωρα μετα απο 5 μερεσ μου ηρθε ο μυνημα να ξεκλειδωσω την συσκευh redmi note 3 και οταν παω να την ξεκλειδωσω μου σταματαει στο 50% κ μου λεει "Couldn't verify device"...
μετα κατεβαζω την OFFICIAL MIUI China developer ROM την βαζω στην μνημη και οταν παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης"..
παω να κανω με to flash tool εγκατασταση αλλης ρομ αλλα κ παλι δεν συνδεετε οπωσ κ δεν συνδεετε με το mipcsuite σταματαει στο 30%..
ξερει καποιοσ τι να κανω παρακαλω?? -
Φλασαρε την developer με τον οδηγο που εχει στο φορουμ. Κοιτα και ποια windows εχεις για να επιλεξεις το σωστο φλας τοολ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0