Διαφήμιση

Xiaomi redmi note 3 - Emergency calls only

• Xiaomi redmi note 3 - Emergency calls only

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum!

Θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη σε περίπτωση που έχει ήδη ανοχτεί παρόμοιο θέμα.

Προ ολίγων ημερών έγινα κάτοχος ενός Redmi note 3 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Από χθες όμως που του έκανα ενα restart (τίποτα το ιδιαίτερο) μου βγάζει μήνυμα "Emergency calls only".
    Δοκίμασα να βάλω άλλη SIM στο κινητό αλλά δεν είδα διαφορά. Επίσης έβαλα την SIM μου σε ενα redmi note 2 και λειτουργούσα κανονικά!
    Έψαξα σε διάφορα site αλλά δεν βρήκα κάποια λύση! Ευτυχώς όμως έπεσα πάνω στο forum σας! :)
    Μήπως γνωρίζει κάποιος τι φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  • Είναι κλειδωμένη η sim με pin; "Emergency calls only" θα σου βγάζει μέχρι να βάλεις το pin. Εάν δεν σου εμφανίζει την οθόνη εισαγωγής Pin είναι επειδή προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις τη συσκευή με τον εναλλακτικό τρόπο ώστε να σου εμφανίσει την οθόνη εισαγωγής pin.
  • Ποσο δικαιο εχεις φιλε μου!!!
    Πωπω και εκατσα και εκανα ολοκληρο flash για ενα τοσο απλο πραγμα! Εβαζα το αποτυπωμα και δεν μου εβγαζε τιποτα μετα! Ουτε που μου περασε απο το μυαλο να κανω αυτο που ειπες!
    Τοσο ασχετος ειμαι! :P
  • Διαφήμιση
  • Ο/H ca6mio έγραψε:

Είναι κλειδωμένη η sim με pin; "Emergency calls only" θα σου βγάζει μέχρι να βάλεις το pin. Εάν δεν σου εμφανίζει την οθόνη εισαγωγής Pin είναι επειδή προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις τη συσκευή με τον εναλλακτικό τρόπο ώστε να σου εμφανίσει την οθόνη εισαγωγής pin.
    Είσαι θεός...