Παιδιά πήρα ένα backup μέσα από το miui νομίζοντας ότι θα κρατήσει και φωτογραφίες κλπ. Έκανα wipes μετά και τώρα χάθηκαν. Προσπαθώ να τα κάνω recover με εφαρμογές της easeus. Συγκεκριμένα, δοκίμασα το data wizard. Μετά βρήκα το Mobisaver της ίδιας εταιρείας που είναι για android και μου λέει ότι το κινητό μου δεν είναι root. Έχω γίνει developer από τις πληροφορίες συσκευής και πάτησα μετά enable dubugging mode. Όμως, δεν το βλέπει σαν root. Πήγα να κατεβάσω το super su αλλά δε με αφήνει να το κατεβάσω. Μήπως ξέρετε τι άλλο πρέπει να κάνω;
Εσφαλμένα wipes - Πώς σώζουμε εικόνες κλπ.
-
-
-
Είσαι με kit kat ή την 6.0!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα! Με kitkat! Θέλετε να σας γράψω ακριβώς τι έχει συμβεί ή έχεις να προτείνεις κάτι άμεσα γιατρέ μου?
-
Εάν είσαι με kit kat και developer, κάνεις ότι σου είπαν πιο πάνω για δικσιώματα και δεν βάζεις supersu. Τώρα για να σώσεις τις εικόνες, δεν ξέρω τι μπορεί να σε βοηθήσει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Είναι χαζό αλλά θα το ρωτήσω... υπάρχει περίπτωση να είχες ανοιχτό τον συγχρονισμό?
-
αν είχες συγχρονιστεί με το mi cloud όλα είναι εκεί και θα ξαναμπούν αυτόματα στην συσκευή σου.
-
Όχι φίλοι μου, δεν είχα ανοιχτό το συγχρονισμό. Μπήκα στο mi cloud και ήταν μέσα οι φωτογραφίες μου μέχρι Αύγουστο. Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής: Έχω ένα άλλο πρόβλημα το οποίο έχω αναφέρει εδώ σε άλλο thread. Το κινητό μου δε λαμβάνει όλα τα μηνύματα, το έχω δοκιμάσει με δύο sim. Τώρα τελευταία έκανε και κάτι επανεκκινήσεις μόνο του. Σκέφτηκα, λοιπόν, να του κάνω ένα φορματάκι και να του περάσω καμιά stable, αλλά να είναι στην κατάσταση που το είχα με τις εφαρμογές του και τα δεδομένα του. Ένας φίλος λοιπόν μου είπε να πάρω backup μέσα από το miui και έτσι έκανα. Πήγα μετά να κάνω wipes και την πρώτη φορά δεν έπιασε το wipe user data, δε μου έκοψε να σκεφτώ ότι δεν είχα πάρει τα data σε backup. Έτσι, ξαναέκανα όλα τα wipes αυτή τη φορά και ήταν σαν να έχω καινούργιο κινητό. ΣΚέφτηκα να τα επαναφέρω χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της easeus data recovery wizard για σκληρούς δίσκους. Μπορεί να βρει χαμένα αρχεία, δεν αναγνώριζε το κινητό μου όμως σαν αφαιρούμενο δίσκο. Οι ίδιοι έχουν το πρόγραμμα mobisaver, που το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και συνδέεις το κινητό σου, στο αναγνωρίζει, στο σκανάρει και μετά βρίσκει τα διαγραμμένα αρχεία. Εκει λοιπόν μου ζητησε να είναι rootαρισμένο. Πήγα και έγινα "προγραμματιστής" και το έτρεξα. Μου λέει ότι δεν είναι root. Έδιναν σαν οδηγία να rootάρεις με το kingo root. Ενεργοποίησα το usb debugging, που ζητούσε το kingo root, αλλά τίποτα. Ενώ μπήκε και η εφαρμογή του kingo root στο κινητό, δεν υπήρχε τρόπος μέσα από το κέντρο ασφαλείας να της δώσω δικαιώματα superuser. Κατέβασα μια εφαρμογή από το playstore, το GT Recovery και πορεύομαι μέσω αυτού. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
-
Μηνύματα SMS - MMS ή από άλλες εφαρμογές ?
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0