τι να καταλαβω απο αυτο?
Παραγγελιά από yeso521
-
-
Ο ταχυδρόμος είναι στο δρόμο και στο φέρνει.
ήρθε ο ταχυδρόμος και δεν σε βρήκε.
αν ήρθε έψαξες για χαρτάκι δέματος ? -
Τιποτα ουτε ταχυδρόμος ουτε χαρτάκι δέματος, λετε απο τα μλοκα των αγροτων να εφυγε και να ξαναγυρισε πισω?
-
Πίσω στο ταχυδρομείο, όχι πίσω στον yeso...αν κόλλησε στα μπλόκα.
-
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ.Κοζάνης 27-01-2016 05:41 Μ.Δ.Κοζάνης ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 27-01-2016 07:36 Μ.Δ.Κοζάνης ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 27-01-2016 07:36 Μ.Δ.Κοζάνης ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ.Κοζάνης 27-01-2016 07:45 Μ.Δ.Κοζάνης
Λογικά αυριο πρωϊ θα το σκανάρουν στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Εκτος και είσαι τυχερός και στο φερει ο ταχυδρόμος σήμερα.
-
Πήγα ταχυδρομείο Παρασκευή 29/1/2016 χωρίς ειδοποιητήριο μόνο με το track number και το ζήτησα , ήταν εκεί από Τετάρτη 27/1/2016
-
Καλορίζικο το θηρίο
-
Καλήμερα παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο το εν λόγω κατάστημα στις 11/1/2016 και ακόμα το περιμένω
Η τελευταία ενημέρωση απο το tracking number ειναι 15-01-2016 20:21 The item is on transport to the country of destination
Τι μου προτείνετε να κάνω?
-
να περιμένεις κάπου έχει κολλήσει
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
να περιμένεις κάπου έχει κολλήσει
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό περίπου μπορεί να κάνει να έρθει ? -
Που να βρεις τέτοια εποχή φύλλα δάφνης.....
Το καταλαβαίνεις πως, το εύκολο θα ήταν να σου πει κάποιος έναν αριθμό από το 0 μέχρι το 25...
Αλλά είναι έτσι..?
Αν με ρώταγες εχθές θα σου έλεγα το φυσιολογικό είναι 7-10 μέρες από εκεί εδώ -στην φάση despatched to overseas-.
Σήμερα θα σου έλεγα 3 μέρες max...
Τι από τα δύο είναι το πραγματικό..?
Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα αλλά ούτε και κατά προσέγγιση να σου πει πόσες μέρες θα χρειαστεί το δέμα να έρθει...
Βλέπω NLpost και δεν έχω καλές αναμνήσεις όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης από εκεί.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
έχω παραλάβει από yeso σε 14 μέρες και αντίστοιχα σε 30
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0