Στο συγκεκριμένο πάντως απο κάτω εχει άριστες κριτικές και στης φωτογραφίες δείχνουν καινούρια , δεν ξερω τι να πω ....Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μεταχειρισμενα και από επιστρεφες πελατων!!!
Εάν ειναι έτσι θα παω απο τα γνωστα καταστήματα!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο συγκεκριμένο πάντως απο κάτω εχει άριστες κριτικές και στης φωτογραφίες δείχνουν καινούρια , δεν ξερω τι να πω ....Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μεταχειρισμενα και από επιστρεφες πελατων!!!
@GeoXiaomi τσέκαρε & αυτόΟ/H GeoXiaomi έγραψε:
Οκ για να το λέτε κατι θα ξέρετε . Θα το ψάξω απο καταστήματα οποτε .Ευχαριστω !
Το προϊόν αυθεντικό, στο κουτί του κλειστό κανονικά ;Ο/H mankap έγραψε:
@GeoXiaomi τσέκαρε & αυτόAliexpress.com : Buy Original Xiaomi Mi4c Phone Snapdragon 808 Hexa Core 1.8GHz 2G RAM 16G ROM 4G FDD LTE 5'' MIUI 7 1920X1080P 3080mAh Mobile Phone from Reliable android wcdma suppliers on FANTACY TECHNOLOGYΟ/H GeoXiaomi έγραψε:
Οκ για να το λέτε κατι θα ξέρετε . Θα το ψάξω απο καταστήματα οποτε .Ευχαριστω !
ως τώρα άψογοι σε όλα & σε 12-14 μέρες με απλό ταχυδρομείο το προιόν σπίτι σου
Κανένα πρόβλημα φίλε !! , ευχαριστώ για την ενημέρωση .Ο/H mankap έγραψε:
@GeoXiaomi
κλειστό αλλά όχι με την ζελατίνα ,γιατί του περνάνε την multilanquage & κάνουν & τσεκάρισμα της συσκευής .
αδερφέ sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση ,αλλά απέχω λόγω φόρτου εργασίας
Ο/H oYoshis_oMitsos έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Ελπιζω να γραφω στο σωστο topic..
Απ'ο,τι βλεπω, ειδα αρκετους να λετε να μην εμπιστευομαστε το aliexpress για ακριβες αγορες..
Ειμαι στο τσακ μολις μπουν τα λεφτα στο revolut να παρω το redmi note 3 pro απο εκει αλλα θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα πρωτα.
1) Επειδη πολλοι αναφερθηκατε σε αναξιοπιστια και σε "κινεζιες", ο πωλητης λεγεται Xiaomi Dreami Store με 98.7% positive feedback, το κινητο εχει 1032 παραγγελιες και οι 45 που εδωσαν feedback, ειχαν 5*. Εχει καποιος οποιαδηποτε γνωση για τον εν λογω πωλητη?
2) Ως γνωστον το aliexpress δεν δεχεται paypal.. Εστειλα μηνυμα στον κινεζο μηπως και μου δωσει εκεινος κανενα δικο του link και τα βρουμε ετσι. Ωστοσο:
α) Αν μου δωσει δικο του λινκ, τι να προσεξω?
β) Μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να χωσουμε paypal?