Καλησπέρα, χθες παρατήρησα ότι δεν μου αποθηκεύει τα στιγμιότυπα οθόνης, βγάζοντας το εξής .." Αδύνατη η αποθύκευση του στιγμιότυπου. Ο αποθ.χώρος ενδέχεται να βρίσκεται σε χρήση"... γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?
redmi note 2 πρόβλημα με screenshot
-
-
αν επιτρέπετε, μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο με τις πληροφορίες του κινητού με άλλο κινητό ?
-
Δεν έχω αυτή τη στιγμή, δυστυχώς το γύρισα στη δοκιμασμένη 6,1,14 με όλη την προβλεπόμενη διαδικασία, και πάλι τα ίδια, σε όλα τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα το κινητό "πετάει", ίσως είναι κάποια ρύθμιση που πείραξα κατά λάθος και με ακολουθεί με το back up?? δεν ξέρω ...
-
Διέγραψε το φάκελο screenshot μέσα απο το DCIM και κάνε rebootYou may think you can fly - but you better not try
-
τον έχω διαγράψει πριν λίγο, reboot δεν έκανα...λες ??
-
τα ίδια ....πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο ....
-
έχεις κάρτα SD ? Αν ναι δοκίμασε να ορίσεις την κάρτα SD ως αποθηκευτικό χώρο, ή το αντίστροφο αν το έχεις είδη έτσι
-
Με το reboot ξαναδημιουργιτεYou may think you can fly - but you better not try
-
και reboot έκανα, και αλλαγή ορισμό αποθηκευτικού και φορματ sd δεν χέρω τι άλλο...τα ίδια... μόνο σε μένα να έχει συμβεί ?? σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά!!
-
-
ναι τα πάντα και εργοστασιακές ρυθμίσεις.. στο τέλος θα με χαζέψει...ολα λειτουργούν ρολοι...μονο αυτο με χαλάει. σκέφτομαι όλα από την αρχή χώρις το backup. αλλα σκέφτομαι πως το στήνεις απο την αρχή, και θα ειναι οκ??? θα περιμένω αν ξέρει κάποιος και απο αύριο... ( η 6.1.14 πάει πολυ καλα και απο μπαταρία και αν το φτιαξω θα την κρατησω 70% απο της 7 το πρωι)
τωρα βγάζω τελείως sd και να δούμε....
-
δεν άντεξα πέρασα την 6,1,29 και τα ιδια ....
.!!! δεν υπαρχει αυτο το πραγμα!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα