Χρησιμοποιείς κάποιο θέμα άλλο απο το default??
redmi note 2 πρόβλημα με screenshot
-
-
το κλασικο mi απο την επιλογη τοπικα
-
Ίσως πρέπει να ειδοποιήσουμε τους πράκτωρες Μόλντερ και Σκάλυ από το Χ-files.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
κατσε.....το κάνω σύνδεση στο pc πάω DSIM, φακελο Screenshots, και εκει εμφανιζει εικονιδια...αλλα επειδή είναι κενο το αρχειο, δεν μπορει να μου τις εμφανισει το προγραμμα προβολης των windows, ετσι λεει το ρημαδι το pc....και καθε φορα που κανω shot εμφανιζει νεο...το οποιο παλι ειναι κενο......δλδ δεν βγαζω ακρη!!! να φυγει κινητο και pc απο το παραθυρο!!!
-
Ο/H Vagianos Kontidis έγραψε:
κατσε.....το κάνω σύνδεση στο pc πάω DSIM, φακελο Screenshots, και εκει εμφανιζει εικονιδια...αλλα επειδή είναι κενο το αρχειο, δεν μπορει να μου τις εμφανισει το προγραμμα προβολης των windows, ετσι λεει το ρημαδι το pc....και καθε φορα που κανω shot εμφανιζει νεο...το οποιο παλι ειναι κενο......δλδ δεν βγαζω ακρη!!! να φυγει κινητο και pc απο το παραθυρο!!!
Αν τα Windows έχουν πρόσβαση στους φακέλους της συσκευής σου, τότε ο φάκελος είναι ήδη δεσμευμένος από αυτά, και δεν μπορεί η συσκευή σου να κάνει αλλαγές.
Δοκίμασε να τραβήξεις Screenshots χωρίς να βάλεις την συσκευή σου σε USB θύρα στο PC σου. -
οχι βέβαια..το πρόβλημα είναι γενικό.. απλά ηθελα να τονίσω ότι στο pc βλέπω εικονίδια, έστω σαν κενά αρχεια.υπαρχει κάπου ρύθμιση στο κινητό που να επηρεάζει το στιγμιότυπο οθόνης ??κρυφά αρχεία , ρύθμιση που έχει σχέση με το usb είδα... Πραγματικά δεν έχω περισσότερη εμπειρία για να βρω λύση.
-
Μα και να υπάρχει εσύ λες πως έκανες καθαρή εγκατάσταση
Όλα αυτά θα έπρεπε να διορθώνονταν -
Πάμε πάλι από την αρχή.
Ιστορικό:
Τα ίδια προβλήματα είχα με την κινέζικη ρομ...όταν τράβαγα screen shot το αρχείο φαινόταν με μηδέν (0) bytes και δεν το άνοιγε με τίποτα.
Με καθαρή εγκατάσταση και flashαρισμα ελληνικής δεν το έχω πλέων.
Ερώτηση:
Μήπως το κινητό είναι από vickmall και είχε εγκατεστημένη ελληνική ρομ GTV αλλά στο τέλος έγραφε Beta αντί για developer ?
Αν ναι...πας για factory reset καθώς μάλλον η αρχική ρομ ήταν πειραγμένη
Αν όχι...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...στο έκανε από την αρχή που το πήρες ή ξαφνικά -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ερώτηση:
Μήπως το κινητό είναι από vickmall και είχε εγκατεστημένη ελληνική ρομ GTV αλλά στο τέλος έγραφε Beta αντί για developer ?
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Sorry για το hijack, αλλά και αυτή που πέρασα εχθές -απο vickmall είναι και το δικό μου- με absolute wipes , την 6.1.29 την χαρακτηρίζει beta και οχι dev.
Ελληνική γλώσσα => developer -
εμένα λέει developer
Ο/H Bodai έγραψε:
Αγγλική γλώσσα => betaΕλληνική γλώσσα => developer
μαθαίνουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-