Καλησπέρα. Λοιπόν μετά από κάποιες λίγες μέρες με τη νέα dev αποφάσισα να κατεβάσω το Titanium για να κάνω restore κάτι εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό. Ήξερα ότι η dev είναι ήδη rootαρισμένη και ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω. Αλλά από ότι βλέπω μάλλον χρειάζεται. Έψαξα λίγο στην αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο σχετικό θέμα επομένως είπα να ανοίξω άλλο. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνει σωστό root στη συσκευή;
Root
-
-
Να δώσεις δικαιώματα από το κέντρο ασφαλείας
-
χαχαχα τώρα νιώθω λίγο ηλίθιος που ήταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου... Ευχαριστώ πολύ
ΥΓ: Για να μην ανοίγω νέο θέμα μήπως υπάρχει κάποια λύση για το προβληματικό wifi στην 6.1.29; Είναι πολύ σπαστικό κάθε δύο λεπτά να ανοιγοκλείνω το wifi. Επίσης παρατήρησα ότι έχει πρόβλημα μόνο στη συχνότητα 2,4gHz και όχι στην 5. Γιατί; -
-
To ipv6 είναι κλειστό φίλε μου. Εκτός αν μπορείς να το κλείσεις και από κάπου αλλού.
Πάντως και στα σχόλια της developer είδα ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Wi-Fi τους. Αλλά σε εμένα τουλάχιστον είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Ούτε στο web δεν μπορώ να μπω πολλές φορές. -
Αλλαξε κανάλι στο router σου!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Έχω αλλάξει δύο φορές. Χρησιμοποιώ κανάλι που δεν έχουν τα γύρω router... Θα ξανά προσπαθήσω όμως.
Edit: Άλλαξα κανάλι αλλά πάλι τίποτα. Όταν συνδέομαι στην 5 συχνότητα το κινητό πάει σφαίρα... Στα 2,4 με το ζόρι. Δεν είναι θέμα όμως του router αλλιώς θα το είχα και στα άλλα κινητά, τα οποία συνδέονται μια χαρά. Να ξανά κάνω flash τη ρομ; -
-
Λοιπόν μόλις γύρισα σπίτι και έκανα wipe dalvik-cache αλλά πάλι τίποτα. Εδώ είμαι δίπλα στο ρουτερ και χάνει τη σύνδεση πολλές φορές. Μόνο στη μία συχνότητα πηγαίνει απροβλημάτιστα... Άρα μόνη λύση εκ νέου flash τη ρομ; Μήπως υπάρχει κάπως κανένα Log για το wifi μπας και δούμε τι παίζει; Ή αν υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
-
Ο/H Nick64 έγραψε:
Μήπως υπάρχει κάπως κανένα Log για το wifi μπας και δούμε τι παίζει; Ή αν υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα
-
Λοιπόν έκανα τελικά εγκατάσταση ξανά της Rom. Πάλι τα ίδια με το wifi. Υπερβολικά αδύναμο και χάνει το σήμα στα 2,4... Τώρα όμως έχω και κάποια άλλα προβλήματα.
1. Έχω θέμα με το bluetooth. Δεν το βρίσκει το προηγούμενο κινητό (δεν κάνει σύζευξη με τίποτα) και όταν το βρίσκει οι αποστολές είναι πάντα η πρώτη επιτυχία και τα υπόλοιπα αποτυχία. Πρέπει να ανοιγοκλείνω το bt πριν ξανά προσπαθήσω. Παίζει ρόλο η version; Από Samsung Pro 8,4 στέλνει μια χαρά αλλά σε κινητά με CM 11-12 και με το G3 πολλές φορές δεν πετυχαίνει. Κυρίως όμως με το προηγούμενο κινητό που φοράει CM 12.
2. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό αλλά πιθανόν να φταίει το "διαφορετικό" λογισμικό; Όταν κάνω restore στο Titanium απλά μένει στην επαναφορά της εφαρμογής για ώρες... Μια εφαρμογή 2mb δεν την έκανε ποτέ restore ακόμα και μετά από 2 ώρες... Το back up το είχα πάρει από CM 12. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω την εφαρμογή ξανά για να πάρω πίσω τα δεδομένα... Δεν μιλάω για restore σε sms, επαφές, call logs και wifi codes. Δεν τα κάνει με τίποτα...
3. Καμία άλλη λύση ρε παίδες για το wi-fi; Μιλάμε τέτοιο κινητό που πιάνει σήμα full σε όλο το σπίτι και να μην δέχεται-αποστέλλει δεδομένα...
Υπάρχει κάποια λύση ή τουλάχιστον μία πιο "stable" developer Rom; Δεν θέλω να πάω στην απλή αφού το κινητό θέλω να είναι root. -
Την ρομ την εγκατέστησες εσύ ή ήρθε με dev απευθείας ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0