Δοκιμασα και χυμα στον C και τον αλλο οδηγο αλλα δυστυχως τιποτα. Μου βγαζει και παλι το ιδιο ερορ ! Καμια ιδεα ρε παιδια ;; Κριμα ειναι το κινητο το εχω 2 βδομαδες. Ουτε με την τελευταια εκδοση του flash tool τα καταφερα........
Αφού επιβεβαιώσεις ότι έχεις την σωστή Factbook rom, τότε κάνε την ίδια διαδικασία αλλά επέλεξε αντί για DOWNLOAD ONLY το Format ALL+Download μήπως και σου στρώσει το κινητό.
Προσοχή όμως σε αυτή τη φάση, αν αρχίσει η πρασινη γραμμή να γεμίζει, μη διακόψεις με τίποτα την διαδικασία.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Λοιπον, εχω το redmi note 3 MTK 2gb 16gb. Κατεβασα τη official fastboot rom. Προσπαθησα να κατεβασω και την δικησας ρομ αλλα σταματαει το download πριν ολοκληρωθει, και λεει οτι κια καλα ολοκληρωθηκε και ειναι μονο 10 20 mb. Υπαρχει καποιο αλλο λινκ για να ξαναδοκιμασω την ελληνικη ρομ;; Πριν brickarei ειχχα προφανως ξεκλειδωενο bootloader. Ευχαριστω για την προθυμια να με βοηθησετε παιδια !
Καλυτερα γραφε στο αντίστοιχο θεμα. Εδώ είσαι εκτός. Απλά ακολούθα τον οδηγό και τα λινκ κατα γραμμα και οξεία. Θες 64μπιτα windows με απενεργοποιημένο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής
Στο πρώτο θέμα εβαλα με κόκκινα γραμματα το λινκ του οδηγού για απενεργοποίηση της υπογραφής των windows. Κάνε αυτό πρώτα και ξαναπέρνα τους drivers. Πρέπει στη διαχείριση συσκευών να σου γραφεί αυτό που λέει ο οδηγός.
Δεν γνωριζω τι κανω λαθος αλλα ειμαι σε τεστ mode κανω απεγκατασταση τους προηγουμενους VCOM DRIVERS , ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα το ξανα διαβαζει οπως πριν και οχι σαν preloader
Όσο είναι χωρίς μπαταρία και συνδεδεμένο στο pc, κάνε το pc μια επανεκκίνηση μήπως το δει κανονικά, ή κατεβάσει δικούς του drivers. Οι αποσυνδέσεις να ξέρεις θα γίνονται. Μετά την επανεκκίνηση αποσύνδεσέ το και ξεκίνα πάλι το sp flash .Πάτα Download και μετά σύνδεσε ξανά το τηλέφωνο στο pc.