Διαφήμιση

Redmi Note 2 prime

• Ο/H Pantak έγραψε:

Και κάτι ακόμα,στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι και εσείς λέτε σχετικά με το wi fi

Ε: Τι "πρότυπο ασύρματου δικτύου" χρησιμοποιεί το Redmi Note 2/Prime;
      Α: Χρησιμοποιεί Dual Band WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

Στην πράξη δεν έχω δει να μου δείχνει 802.11a ενώ b και g ναι για ac δεν το έχω ελεγξει
      Επανέρχομαι δεν βλέπω τίποτα σε 80211a και n έχω τέτοια σήματα εδώ έχω κόμβο AWMN και θα ήθελα να τα βλέπω
      Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση για αυτό ?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • Ο/H Pantak έγραψε:

Επανέρχομαι δεν βλέπω τίποτα σε 80211a και n έχω τέτοια σήματα εδώ έχω κόμβο AWMN και θα ήθελα να τα βλέπω
      Ο κόμβος εκπέμπει σε a και n? To n είναι καθαρό n ή είναι κάποιο draft?
    • ειναι καθαρο 5 ghz n εχω κιομβο του AWMN

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Pantak έγραψε:

Σ ευχαριστω επειδη δεν ηξερα αν η απαντηση μου στο πρωτο pm φαινετε σε ολους γιαυτο και την ξανακανα .
      στο προβλημα
      μπαινω ρυθμισεις - νυχτερινη σιγαση - επιλογες : κανονικη λειτουργεια ,τικαρισμενη - επιτρεψτε μονο τις εξερεσεις - Αθορυβη λειτουργια
      δεν εχει αλλη ρυθμιση και εδω τα εχω δοκιμασει
      καθε βραδυ 11 ακριβως κοβει το wifi το bluetooth και τη φωτεινοτητα
      και παλι ευχαριστω
      Αν θες δοκιμασε και κατι ακομα. Πηγαινε ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-μπαταρια-τροφοδοσια και βαλε και στις τρεις επιλογες Ανενεργο, μηπως και ειναι απο κει το προβλημα.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • αννεργα ειναι