έδωσες wifi σε άλλη συσκευή και η άλλη φόρτωνε κανονικά ιντεερνετ;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαι εγώ την 7.1.3.0 τρέχω και όντως έχει πρόβλημα με το Wifi Tethering δεν δίνει internet σε αλλη συσκευήΟ/H pechr έγραψε:
σε ευχαριστώ που δεν με ξεχασες.
Ο/H b16 έγραψε:
Και εγώ την 7.1.3.0 τρέχω και όντως έχει πρόβλημα με το Wifi Tethering δεν δίνει internet σε αλλη συσκευήΟ/H pechr έγραψε:
σε ευχαριστώ που δεν με ξεχασες.
Ο/H pechr έγραψε:
φορτώνει η άλλη συσκευή κανονικά;Ο/H antonius έγραψε:
φορτώνει και όσες σελίδες δοκίμασα.
Κανονικότατα. Nexus 4 είναι η άλλη συσκευή και τις φόρτωνε και γρήγορα μάλιστα (δεν κόμπιαζε)Ο/H pechr έγραψε:
φορτώνει η άλλη συσκευή κανονικά;Άνοιξες καμιά σελίδα να δοκιμάσεις;Ο/H antonius έγραψε:
φορτώνει και όσες σελίδες δοκίμασα.
Έχεις την ελληνική ROM του forum μας;Ο/H antonius έγραψε:
ανονικότατα. Nexus 4 είναι η άλλη συσκευή και τις φόρτωνε και γρήγορα μάλιστα (δεν κόμπιαζε)
Ναι, την ελληνική 7.1.3.0 stable.Ο/H pechr έγραψε:
Έχεις την ελληνική ROM του forum μας;Αν ναι... τότε δεν μπορώ να καταλαβω τι συμβαίνειΟ/H antonius έγραψε:
ανονικότατα. Nexus 4 είναι η άλλη συσκευή και τις φόρτωνε και γρήγορα μάλιστα (δεν κόμπιαζε)
Αυτά εννοούνται φίλε μου ότι έχουν γίνει και τα 3Ο/H antonius έγραψε:
- Αλλάξατε το SSID (όνομα) του δικτύου; (το προεπιλεγμένο έχει κάτι κινέζικα γράμματα)
- Αλλάξατε το επίπεδο ασφαλείας (χρησιμοποιείτε WPA2 ή κανένα)
- Αλλάξατε τον κωδικό ασφαλείας με δικό σας ή χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο;
Εγώ δοκίμασα και με προεπιλεγμένες επιλογές αλλά και με αλλαγές στις παραπάνω ρυθμίσεις και μου δουλεύει σε κάθε περίπτωση άριστα. Το μυαλό μου αρχίζει να πηγαίνει στην δευτερη συσκευή σου που χρησιμοποίησες...μόνο μια συσκευή δοκίμασες να συνδέσεις στο note 2; Μήπως αυτή έχει πρόβλημα και τρώει κολλήματα και το γεγονός ότι πέρασες την developer να ήταν τυχαίο; Μήπως με ενα reboot στην άλλη συσκευή το πρόβλημα λυνόταν...;..Ο/H pechr έγραψε:
Αυτά εννοούνται φίλε μου ότι έχουν γίνει και τα 3Ο/H antonius έγραψε:
- Αλλάξατε το SSID (όνομα) του δικτύου; (το προεπιλεγμένο έχει κάτι κινέζικα γράμματα)
- Αλλάξατε το επίπεδο ασφαλείας (χρησιμοποιείτε WPA2 ή κανένα)
- Αλλάξατε τον κωδικό ασφαλείας με δικό σας ή χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο;