Δεν το εχω αυτο το tab εκει κατω. Εχω windows10. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο
Stable ρομ σε "καινουριο" κινητο
-
-
-
-
@pechr
Μιλησα με τον Bodai και μου ειπε να ακολουθησω αυτον τον οδηγο Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
Τωρα το κινητο εχει μεσα την 5.12.10 fastboot rom και το εχω βαλει να φορτισει γιατι το ξεζουμισα -
Μετα απο πολλες ωρες προσπαθειων και πολυ μεγαλη βοηθεια απο την κοινοτητα το κινητο δουλευει αψογα με την τελευταια dev rom. Ευχαριστω παρα παρα πολυ τον Bodai που θυσιασε αρκετες ωρες για να μου λυσει το προβλημα και τον MIUI_ART που οταν τα πραγματα δυσκολεψαν μας "εφερε" αμεσα απο Κινα την τελευταια fastboot rom.
/respect -
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Μετα απο πολλες ωρες προσπαθειων και πολυ μεγαλη βοηθεια απο την κοινοτητα το κινητο δουλευει αψογα με την τελευταια dev rom. Ευχαριστω παρα παρα πολυ τον Bodai που θυσιασε αρκετες ωρες για να μου λυσει το προβλημα και τον MIUI_ART που οταν τα πραγματα δυσκολεψαν μας "εφερε" αμεσα απο Κινα την τελευταια fastboot rom.
Αν θυμάσαι... μπορείς να πεις τι κάνατε και λύσατε το πρόβλημα;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Κοιτα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος οποτε θα στο πω με δικα μου λογια περιληπτικα, αλλα μπορει να κανω και καποια λαθη απο ενα σημειο και μετα
Στην αρχη περασα πανω στην αγγλοκινεζικη ρομ που ειχε την 5.12.10 fastboot rom μεσω miflash. Ολα καλα. Μετα προσπαθησα μεσω updater να περασω την 7.1.3. stable. Εκει πρεπει να εκανα εγκλημα γιατι δεν ειχα κανει wipes και επεσα σε bootloop. Μετα μπηκα σε bootloader και ξαναφλασαρα την 5.12.10 και αφου το κινητο αναψε προσπαθησα να περασω την 6.1.28 dev. Εκει για καποιο λογο που δεν γνωριζω εφαγα το ακυρο που περιγραφω στο ποστ 29. Ενα μεγαλο κοκκινο Χ και απο κατω εγραφε Install update.zip failed. Αυτη την διαδικασια την εκανα και 2η φορα και ξανακατεβασα την 6.1.28 μηπως ειχε καποιο προβλημα το αρχειο την 1η φορα. Προσπαθησα επισης να την περασω και 3η φορα μεσω recovery αλλα τιποτα.
Κατοπιν και μετα απο συμβουλη του Bodai επανεφερα το τηλεφωνο και παλι μεσω miflash στην ρομ 5.12.10 και ακολουθησα τον οδηγο Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W. Κατεβασα την fastboot 5.12.17 και προσπαθησα να την φλασαρω μεσω updater για να κανει merge τα Partition του System και να περασω μετα την 6.1.28. Ουτε αυτο δουλεψε. Αν θυμαμαι καλα παλι μου εριξε ακυρο (Install update.zip failed).
Μετα ανελαβε ο Bodai... δεν μπορω να σου πω ακριβως τι εκανε αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι προσπαθουσαμε να κανουμε merge τα partitions φλασαροντας την 5.12.17 με ολους τους πιθανους τροπους αλλα το τηλεφωνο ειχε μουλαρωσει(επιστημονικη αναλυση)Ασε που δεν το αναγνωριζε και το pc οποτε για να στειλω αρχεια απο το Pc στο κινητο εμπαινε ο Bodai teamviewer και τα εκανε Push μεσω command prompt γιατι εγω προφανως δεν κατεχω απο αυτα..
Τελικα εκει εβαλε το adminoχερακι του και ο MIUI_ART και ανεβασε στο φορουμ την τελευταια fastboot rom απο κινα, την 6.2.4 την οποια φλασαρα μεσω miflash (την διαδικασια αυτη την εμαθα καλα...) η οποια καταφερε επιτελους να ενοποιησει τα partitions για να φλασαρουμε μετα την GTV-6.2.4.zip μεσω updater.
Κι αυτο βεβαια δεν εγινε τοσο ευκολα αφου χρειαστηκε να μπει ο Bodai παλι TV και να βαλει το χερακι του..
Εννοειται οτι αυτα που γραφω δεν ειναι οδηγος ή συμβουλες για οποιον τα διαβασει. Απλα μιας και με ρωτας τι καναμε για να λυσουμε το προβλημα σου εκανα μια περιληψη της διαδικασιας μεσα απο τα ματια ενος αρχαριου. -
-
-
-
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
κι εγω στο mi4 ποια ρομ μου προτεινετε να περασω?το κινητο θα το εχω το σαββατο στα χερια μου.και επειδη δεν ξερω πρεπει να κανω ρουτ στη συσκευη ή δεν χρειαζεται?
εξαρταται τι θελεις να κανεις, στις περισσοτερες των περιπτωσεων το ρουτ δεν το χρειαζεσαι. προτεινω την τελευταια stable. να το παρεις με το καλο και εδω ειμαστε. -
Ο/H Tanner έγραψε:
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
κι εγω στο mi4 ποια ρομ μου προτεινετε να περασω?το κινητο θα το εχω το σαββατο στα χερια μου.και επειδη δεν ξερω πρεπει να κανω ρουτ στη συσκευη ή δεν χρειαζεται?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα