παιδιά καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του xiaomi mi2s τον τελευταίο καιρό όμως είμαι απογοητευμένος από το κινητό γιατί δεν μπορώ να βρω λύση.Είχα την έκδοση 4.1.1 miui την κινέζικη όμως και όλα λειτουργούσαν άψογα.Ξαφνικά μου έκανε αναβάθμιση σε android 5.0.2 και από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.Το playstore της google δεν λειτουργεί εφαρμογές ανοίγουν και κλείνουν και το κινητό κολλάει.Έχω κατεβάσει ρομς απο το φόρουμ πάντα μου βγάζει όμως failed.Έχω ακολουθήσει βήμα βήμα οδηγούς αλλά τίποτα.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει.Θα έδινα και χρήματα για να φτιαχτεί.Ψάχνω τρόπο να το κάνω root ενώ στην αρχή πίστευα πως ήταν γιατί το είχα ζητήσει απο το σαιτ που το αγόρασα
xiaomi mi2s
-
-
1. Πες μας τώρα ποια Ρομ φοράει το κινητό σου
2. Πες μας αν μπαίνει σε Recovery και αν ναι σε ποιο? -
Αυτήν έχω σε recovery κάνω κανονικά τη διαδικασία μέσω κινητού και όταν πάω να κάνω install to the system one βγάζει failed ενώ την ρομ την έχω περασμένη στο κινητό με όνομα update
-
Μπαίνεις σε twrp? Τι recovery μπαίνεις? Γράφει όταν μπεις
-
την ακόλουθη διαδικασία κάνω:. Κλείσε το τηλ. σου!
b). Tώρα ξεκίνα το στο Xiaomi recovery mode ( Δηλαδή πατημένο το power button και το volume up/+ μαζί ) μόλις εμφανισθεί το λογότυπο της xiaomi τα αφήνεις και σε δευτερόλεπτα είσαι στο μενού της recovery !!!
i. Εδώ είναι απλά τα στάδια μας εμφανίζονται οι εξής επιλογές:
ii. Πρώτα επιλέγουμε γλώσσα
Σημείωση: η περιήγηση στο μενού γίνεται με τα κουμπιά (volume up/down και επιλέγουμε πατώντας το power button).Εφόσον επιλέξουμε γλώσσα ( Αγγλικά) μας εμφανίζεται το menu.
Reboot
Wipe&Reset
Install update.zip to system one
Power off
iii. Εμεις επιλέγουμε Wipe&Reset (Απαραίτητο το Wipe&Reset πριν κάνουμε σοβαρό upgrade!!!! για διάφορους λόγους).
iv. Επιλέγουμε Install update.zip to system ONE. Επιλέγουμε YES.
μόλις κάνω αυτό που βγάζει failed -
Δοκίμασε να κάνεις reboot => recovery να δούμε ποιο recovery έχεις..
Μεσα στο recovery δες απο τις επιλογές που σου δίνει αν όντως αναφέρει σαν Active ή Default το partition 2 -
Σε αναλαμβάνει ο Bodai που είναι σαφώς καλύτερος
και πιο ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις
-
σας ευχαριστώ και τους 2 έχω Mi-Recovery 2.0.1
-
μόλις μπαίνω στο reboot έχει reboot to system one και reboot to system two(latest)
-
Δες αυτο με το Active για τον απλό λόγο ότι το μύνημα σου βγάζει failed για το system One γιατι απλά δεν υπάρχει system one ποια στην συσκευή σου..
-
άρα να κατεβάσω τη ρομ πάλι στο κινητό να την μετανομάσω σε update,να κάνω wipe and reset και μετά reboot to system 2?
-
Οχι!! Δεν σου έγραψα κάτι τέτοιο, σου είπα απλά να ελέγξεις μέσα απο το Mi Recovery (απλά δεν θυμάμαι ποια επιλογή είναι) αν έχεις ακόμα System One & System Two!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα