Διαφήμιση

problem?

• παιδια εχω δυο προβληματα. αφενος δε μπορω να βρω τον φακελο με τα αρχεια. δλδ μπορω μεσω αλμπουμ και μουσικης να βρω φωτοφγραφιες και τραγουδια αντιστοιχα, αλλα για να "δω" οποιοδηποτε αλλο αρχειο πρεπει να κατεβασω ειδικο app.Δεν υπαρχει ηδη πανω στο κινητο? αν ναι γιατι δε μπορω να το βρω?
      επισης τις τελευταιες μερες μου πεταει στην αρχικη μια εφαρμογη και οταν την παταω μου λεει δεν εχει εγκατασταθει. την πεταω και μετα απο καμια ωρα οταν ξξαναανοιξω το κινητο τη βγαζει , η βγαζει εγκαταστασ τωρτα ή οχι. τι διαολο. πως μπορο να απαλλαγω απ αυτο το πραμα.
      να πω οτι δεν εχω πειραξει τιποτα στο κινητο. το ειχα παρει απο gearbest
    • Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
      Πάμε από τα βασικά: Τι rom έχεις?

OffTopic

Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα, προσπαθεί κατά την ταπεινή μου άποψη, να περιγράψει όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
      Επίσης υποθέτω πως βάζει και ένα τίτλο που έχει σχέση με το θέμα.
      Φαντάσου να βάζαμε όλοι ως τίτλους: Help, SOS, Please help me, Problem, Μεγάλο Πρόβλημα κοκ..

Άντε μετά εγώ ας πούμε που πιθανώς να αντιμετωπίζω το ίδιο με εσένα πρόβλημα να δω τι σου πρότειναν ως λύση.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση
    • Settings -> about phone [είναι κάτω κάτω)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Ωραία, θέλεις να απαλλαγείς από αυτή και να περάσεις μια Ελληνική και ταυτόχρονη καθαρή rom?

Υποθέτω με μεγάλη πιθανότητα να έχω δίκιο πως αυτά που αντιμετωπίζεις είναι θέμα της rom που έχεις.
      ΑΝ θέλεις, πρέπει να επιλέξεις αν θα βάλεις stable [ΔΕΝ είναι root] ή Developer [είναι root] που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα -εκτός Κυριακών και Αργιών των Κινέζων-.

Δεν έχω πρόταση να κάνω σχετικά με το ποια να περάσεις. Πρέπει μόνος σου να αποφασίσεις αν θέλεις να έχεις τις τελευταίες βελτιώσεις αλλά με ρίσκο να υπάρχει και κάποια δυσλειτουργία -bug- ή να έχεις κάποια rom που να ενσωματώνει τα νεα χαρακτηριστικά κάθε τρίμηνο αλλά να είναι περισσότερο -τουλάχιστον θεωρητικά- σταθερή.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • ναι δεν εχω προβλημα να αλλαξω. απλα δεν εχω καμια απολυτως ιδε ουτε τι ειναι ρομ, ρουτ, ουτε που τα βρισκω ουτε πως τα περναω. απλα θελω να ειναι σταθερη η λειτουργεια του κινητου και να μην αντιμετωπιζω προβληματα. (συγνωμη για τις πολλες αποριες και ευχαριστω παραλληλα)
    • Διαφήμιση
    • Τότε φίλε μου τι μπλέκεις με αυτά;
      είναι σα να ξεκινάς να κάνεις format το pc ενώ δεν ξέρεις από που ανοίγει.
      Απευθειας στα βαθιά επεσες.
      Διάβασε για να μάθεις από το lexicon τέρμα πάνω δεξιά που υπάρχει στο forum και τους οδηγούς εγκατάστασης για να έχεις μία εικόνα
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ωραία...
      Πάμε λοιπόν:

Διάβασε σε παρακαλώ αυτό πρώτα
      "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC

Κατόπιν και όταν το καταλάβεις, θα έχεις απορίες
      για το ποια rom να κατεβάσεις &
      για το τι είναι και πως κάνεις wipes.

Μόλις μπεις στο twrp κάνε ΠΡΩΤΑ αυτό
      TWRP tips
      και μετά

Δες αυτό

TWRP wipes - YouTube

(Έχουν ανέβει κατακόρυφα τα views του Καίσαρα από εμένα, θα απαιτήσω ποσοστά :P)

Διαβάζεις προσεκτικά, και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.