Πιθανων να είναι bug της rom .κάνε install τo super SU από TWRP .Κάνε ένα nandroid back up πρώτα από TWRP για να μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα αν κατι δεν πάει καλά.
Εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα με το root στην τελευταία ελληνική dev. Το su φοβάμαι να το εγκαταστησω γτ μια φορα που το εκανα μπρικαρε το κινητο. Γνωρίζει κανεις καμία λύση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το su φοβάμαι να το εγκαταστησω γτ μια φορα που το εκανα μπρικαρε το κινητο.
Κανε το εξής αφου μπεις στο twrp
1. Πάτα Backup και περιμενε να τελειώσει
2. Πάτα Install και φλάσαρε το SuperSu που θα βρεις στο φορουμ
3. Κανε Wipe Cache & Dalvik Cache
4. Reboot => system
Θα περιμένεις λίγο την 1η φορά αλλά ακόμα και κάτι να πάει στραβά έχεις το Nandroid Backup
Ναι ρε παιδιά αφού έχουμε custom recovery(twrp),πριν από κάθε αλλαγη(είτε φλασαρισμα νέας rom είτε φλασαρισμα για root κτλ.)πάρτε ένα backup βαλτε το στον υπολογιστή και αν πάει κάτι στραβά ξαναπερνατε το backup-restore και είστε όπως εισασταν πριν κομπλε!
Με έχει σώσει άπειρες φορές!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε παιδιά αφού έχουμε custom recovery(twrp),πριν από κάθε αλλαγη(είτε φλασαρισμα νέας rom είτε φλασαρισμα για root κτλ.)πάρτε ένα backup βαλτε το στον υπολογιστή και αν πάει κάτι στραβά ξαναπερνατε το backup-restore και είστε όπως εισασταν πριν κομπλε!
Με έχει σώσει άπειρες φορές!
Εμένα μόνο μία αλλά.... απίστευτα αποτελέσματα
Τα πάντα αλλά τα πάντα
Το μόνο που έχασα, που δεν φταίει το backup είναι 1 μήνα από το shazam που υποτίθεται είμαι ενωμένος με λογαριασμό, αλλά δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια του Φεβράρη... κάπου χάθηκαν
Είναι το μόνο που έχασα μετά το back up (αλλά δεν φταίει το nandroid αφού το πήρα πίσω εγώ ένα μήνα)