Αυτό το μύνημα στο βγάζει γιατί δεν επικοινωνεί με την συσκευή, η οποία και πρέπει να είναι ήδη σε FastBoot Mode και να έχεις βάλει σωστά τους Drivers.Ο/H lallasgr έγραψε:
Πάντως η τελευταία έκδοση του mi flash εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ίσως πολύ απλά ακόμα δεν υποστηρίζεται (τουλάχιστον επίσημα) να ξεκλειδωθεί το Pro. Έχω την εντύπωση ότι θα περιμένουμε πολύ για να ξεκλειδωθεί.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης
-
-
ξερουμε ποτε θα τον βγαλουν στο amazon αγγλια;;;
-
Μπα δύσκολο να ξέρει κάποιος!!!
-
παιδια κατεβασα το mi pc suite αλλα ενω εχω συνδεδεμενο το κινητο δεν το αναγνωριζει...τι μπορει να φταιει??
-
Ο/H tomtrian έγραψε:
παιδια κατεβασα το mi pc suite αλλα ενω εχω συνδεδεμενο το κινητο δεν το αναγνωριζει...τι μπορει να φταιει??
-
Το MiPcSuite χρειάζεται επειγόντως update .... αλλά να δούμε πότε θα φιλοτιμηθούν οι κινέζοι να το κάνουν
-
-
Ναι @tomtrian δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε windows 7 και σε 10. Έπρεπε βέβαια να εγκαταστήσω σωστούς drivers. Αν δεν κάνω λάθος επειδή και μένα δυσκολευόταν να το δει χρησιμοποίησα το PdaNet+ for Android και μετά την εγκατάσταση επικοινώνησε μια χαρά με το pc και μπόρεσα να το δουλέψω και με το MiPcSuite. Τσέκαρέ το και συ και ενημέρωσε αν σου δούλεψε σωστά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0