Ο/H yliko έγραψε:
καλημέρα και χρόνια πολλά,Ο/H PetranEVO έγραψε:
Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό.
Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού .
Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω από εκεί .
Όπως και να έχει ,κάποιος άλλος δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα με την μπαταρία ε;
έχω αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία να αδειάζει αυτόματα πολύ γρήγορα και να θέλω και 3η φόρτιση μέσα στην ημέρα!
το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε και οφειλετε στην εγκατάσταση ενός παιχνιδιού που έπαιζε ο γιος μου το οποίο ήταν το πολύ 3βδομάδες εγκατεστημένο ή αν το πρόβλημα προέκυψε απο αναβάθμιση σε στην επόμενη version. εχω stable την 7.2.3.
μου έκανε εντύπωση η τεράστια κατανάλωση και εξάντληση της μπαταρίας. υπάρχει περίπτωση έπαθε κάτι λόγω του παιχνιδιου??? το hungry shark επαιζε.
υπάρχει κάποιος να δώσει κάποια λύση refresh της μπαταρίας, ή κάποιο πρόγραμμα ελέγχου της μπαταρίας για το αν ειναι εξαντλημένη?
Όχι δεν μπορεί να προκαλέσε τέτοιο πρόβλημα .
Πάνε στις ρυθμίσεις και δες τι γραφει στην κατανάλωση μπαταρίας . software / hardware.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk