Διαφήμιση

Πρόβλημα με μπαταρία στο κινητό μου;

• Πρόβλημα με μπαταρία στο κινητό μου;

Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,επειδή το θέμα περί κινητού έχει χαθεί στα στατιστικά.

Με βάση ότι τα post χάνονται και η λύση δεν έχει βρεθεί.

Έχω κινητό RedMi Note 2.
      Είχε έρθει από vickmall. Πήρα σύνολο 4 κινητά για εμένα και τους δικούς μου.

Από την πρώτη μέρα με βοηθό τον @pechr (που τον ευχαριστώ πολύ για αυτό).

Περάσαμε με clean install πάντα μέσω OTG-Cable :

7.1.1 Stable.
      Μετά .24 dev
      και τέλος .17 dev.

Με όλες έχω το ίδιο θέμα εν μέρη.
      και στις 3, είχα βάλει τα προγράμματα μου κανονικά κυρίως facebook/messenger όπως είχα και στο (lenovo s60/ samsung s4) για κάποιο λόγο Χ ενώ πρόσεχα και είχα ας πούμε φωτεινότητα τέρμα κλειστή, το sync σχεδόν πάντα κλειστό wifi + 3g υπό έλεγχο κτλ. δεν έβγαζα ούτε μισή ώρα χρήσης.
      Δηλαδή SOT είχα εντός 2.5 ώρων πλήρως.
      Που σε άλλα κινητά που είχα έως τώρα με την χρήση που έκανα που ήταν πιο εκτενής και τα χρησιμοποιούσα το διπλάσιο ίσως και τριπλάσιο, και πάλι μου έβγαζαν έως την νύχτα ΑΝΕΤΑ.

Βάλαμε τέλος εχθές την .17 dev ,χωρίς ούτε ένα πρόγραμμα τίποτα σκέτο κινητό.
      Πλέον σήμερα έπειτα από φορτίσεις στο 100% και πιο πάνω με βάση ώρα κτλ.

Είμαι τώρα στο 42 % και αναλυτικά μέσω Gsam Battery
      Γράφει
      View image: Screenshot 2016 02 10 19 41 44 com gsamlabs bbm

Οπότε δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρρότερα σχεδόν με καθόλου sim Μέσα,μόνο προς το τέλςο έβαλα μια γιατί με έψαχναν όλοι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!
    • αν και πλέον βρίσκομαι Πολωνία ,το ίδιο εμφάνισαν και τα άλλα κινητά,η μπαταρία να μην κρατάει σχεδόν καθόλου ούτε καν SOT 2 ωρών δεν βλέπουμε σύνολο.

Τι παίζει παιδιά τι να κάνω πλέον έχω χαζέψει.
    • Με την αρχική Rom που σου ήρθε είχες το ίδιο πρόβλημα; Εγώ στη θέση σου θα επεστρεφα στην αρχική - εργοστασιακή Rom...
    • Διαφήμιση
    • Από stable σε dev έκανες factory reset;

Και τα τέσσερα κινητά έχουν το ίδιο θέμα;

Έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο από την μπαταρία (λέω μήπως το έχεις ξεχάσει πάνω)
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά σύμφωνα με την φώτο που ανέβασες σε 6:33 ώρες χρήσης έχεις 1:53 screen και έχεις ακόμα 42% υπόλοιπο...άρα το κινητό δουλεύει συνέχεια σχεδόν.

Αυτό δεν είναι "ούτε 2 ώρες SOT"...είναι παραπάνω...και στο λέει και στον μέσο όρο, 1 ημέρα, 3 ώρες batary life και 5 ώρες SOT....δεν το λέμε εμείς, το κινητό σου το λέει ?(
    • Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Με την αρχική Rom που σου ήρθε είχες το ίδιο πρόβλημα; Εγώ στη θέση σου θα επεστρεφα στην αρχική - εργοστασιακή Rom...
      δεν πρόλαβα να την δουλέψω. Γιατί ήταν ήδη κιόλας dev ελληνική αλλά ,και γιατί έκανα αναβάθμιση.

Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Από stable σε dev έκανες factory reset;

Και τα τέσσερα κινητά έχουν το ίδιο θέμα;

Έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο από την μπαταρία (λέω μήπως το έχεις ξεχάσει πάνω)
      Ναι,και τα 4 κίνητα έχουν ΜΑΧ SOT 2,5 ώρες.

Ο/H NasDriver έγραψε:

συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά σύμφωνα με την φώτο που ανέβασες σε 6:33 ώρες χρήσης έχεις 1:53 screen και έχεις ακόμα 42% υπόλοιπο...άρα το κινητό δουλεύει συνέχεια σχεδόν.

Αυτό δεν είναι "ούτε 2 ώρες SOT"...είναι παραπάνω...και στο λέει και στον μέσο όρο, 1 ημέρα, 3 ώρες batary life και 5 ώρες SOT....δεν το λέμε εμείς, το κινητό σου το λέει ?(

όχι, λάθος είναι η εικόνα η περιγραφή ,από δικό μου λάθος.
      Το κινητό με monitor κιόλας , για να αναλύσω τα πάντα έφτασε 2 ώρες και 15 λεπτά ακριβώς SOT,με ούτε 1 ώρα από αυτές να είναι wifi , οθόνη dimmed τέρμα κάτω,και ο συγχρονισμός κλεισμένος, και προγράμματα ΟΥΤΕ ένα εγκατεστημένο.

Το ίδιο τέστ έγινε και με την 7.1.3.0 της eu database miui.

Τι στον κόρακα;
    • επίσης να ρωτήσω γενικά .

Παρότι μιλάω με την ίδια την xiaomi και δεν αναγνωρίζουν το κινητό ώς δικό τους , δηλαδή ότι θα πρέπει να το στείλω στην Vickmall με λίγα λόγια.
      Η επιλογή μπαταρίας, πάντως αν χρειαστεί να δοκιμάσω άλλη μια 3η μπαταρία να πάρω καινούργια,από που αγοράζω;
      Γιατί στο τέλος θα το πετάξω.
    • Διαφήμιση
    • δεν έχω δεί καμία βοήθεια ,έβαλα την τελευταία έκδοση developer και πάλι τίποτα.

Δεν το γλυτώνω να το στείλω πίσω ε;
    • Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό.
      Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού .

Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω από εκεί .
      Όπως και να έχει ,κάποιος άλλος δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα με την μπαταρία ε;
    • Μεμονωμένα αν τύχει σε κάποιον

Όπως είπαμε ένα ποσοστό 1% μπορεί να βγαίνει ελαττωματικό
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό.
      Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού .

Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω από εκεί .
      Όπως και να έχει ,κάποιος άλλος δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα με την μπαταρία ε;
      Πόσες ώρες ανοικτή οθόνη βγάζει σε κάθε φόρτιση ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό.

καλημέρα και χρόνια πολλά,

έχω αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία να αδειάζει αυτόματα πολύ γρήγορα και να θέλω και 3η φόρτιση μέσα στην ημέρα!
      το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε και οφειλετε στην εγκατάσταση ενός παιχνιδιού που έπαιζε ο γιος μου το οποίο ήταν το πολύ 3βδομάδες εγκατεστημένο ή αν το πρόβλημα προέκυψε απο αναβάθμιση σε στην επόμενη version. εχω stable την 7.2.3.
      μου έκανε εντύπωση η τεράστια κατανάλωση και εξάντληση της μπαταρίας. υπάρχει περίπτωση έπαθε κάτι λόγω του παιχνιδιου??? το hungry shark επαιζε.

υπάρχει κάποιος να δώσει κάποια λύση refresh της μπαταρίας, ή κάποιο πρόγραμμα ελέγχου της μπαταρίας για το αν ειναι εξαντλημένη?