Διαφήμιση

Προβλημα με μικρόφωνο - Δεν με ακούνε....

• Προβλημα με μικρόφωνο - Δεν με ακούνε....

Τελικά ο michael είχε δίκιο.

Κάντε μια πρίν και μια μετά από εγκατάσταση ROM :
      settings->additional settings->backup & reset->factory data reset

all credits go to michael

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ συχνά μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά κατα τη διάρκεια κλήσης....
      Μου περιγράφουν το πρόβλημα οτι ακουγομαι πολύ βαθιά , χαμηλότονα κτλ.
      Μετά από διάβασμα σε forums διαπίστωσα οτι γενικά το έχει το θέμα η XIAOMI.
      Αυτό που κάνουν , και το δοκίμασα κι εγώ, είναι να κολλήσουν ( να ταπώσουν) μια μικρή ταινία
      στο επάνω μικρόφωνο που είναι δίπλα στην 3,5mm είσοδο για ακουστικά.
      Το δοκίμασα κι εγώ όμως ανέφερα παραπάνω και το πρόβλημα εδώ και μια μέρα λύθηκε.
      Θα σας κρατήσω ενήμερους.
      Δεν είναι θέμα rom, hard-soft reset, restart, κτλ.

Αναμέινατε λοιπόν
    • Το ότι δεν σε ακούνε καλά δεν φταίει το μικρόφωνο σε καμία περίπτωση ούτε έχουν θεμα τα xiaomi με hardware πρόβλημα.Το πάνω μικρόφωνο ενεργοποιται με την ανοιχτή ακρόαση και το κάτω μικρόφωνο με την κανονική .Το πρόβλημα δεν λυνετε με ταινίες και πατέντες που λενέ διάφοροι αλλά πολύ απλά θα κανείς ενα wipe cache από το recovery,έχει αναφερθεί και στο en.miui αυτό και ή λύση ειναι αυτή που σου είπα και ισχύει για όλα τα xiaomi.
    • το μικροφωνο σαν hardwear δεν φταιει σίγουρα.
      Κάτι με το softwear ......
      Τα προβλήματα τα είχα και με την rom της minideal και με την stable της xiaomi.
      Περασα ξανα από την αρχή την stable της xiaomi και αμέσως έκανα factory reset
      μιας και δεν εχω ξεκλειδωμενο bootloader για να μπορεσω να κάνω wipe cache.
      Απλά το δοκιμάζω και αυτο ( την προηγούμενη δεν πέτυχε: factory reset+rom της minideal )

Αναμέινατε λοιπόν
    • Διαφήμιση
    • Είχα πρόβλημα με την ανοικτή ακρόαση σε mido ( δεν με άκουγαν ), έκανα wipe cache και μόλις το δοκίμασα και είναι οκ. Ευχαριστώ.