Διαφήμιση

redmi note 2

• Καλησπέρα χθες παρελαβα το redmi note 2 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις ?(
      1.ενω ολα ηταν οκ σε καποια φαση ενεργοποιησα το 4G της cosmote (μεχρι τοτε ειχα 3g) και απο εκεινη την στιγμη και μετα μολις εκανα restart την συσκευη μου βγαζει μια ενημερωση οτι η καρτα sim εχει αλλαξει και ειναι μη ενεργη και οτι πρεπει να σταλει ενα διεθνες μηνυμα προκειμενου να λειτουργησουν και παλι καποιες λειτουργιες του κινητου οπως mi voice mi message κτλ.. ξερει κανεις για πιο λογο εγινε αυτο και αν πρεπει να επιτρεψω να σταλει το μηνυμα η οχι;
      2.εχω παρει μαζι με την συσκευη και μια flip case την original οταν κλεινω την θηκη το κινητο δεν κλειδωνει αυτοματα δεν θα επρεπε να γινεται αυτο;
      3.Το κινητο μου ηρθε με την εκδοση MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 developer για να βαλω τωρα την πιο προσφατη εκδοση πρεπει να ακολουθησω ολα τα βηματα που δειχνει αυτος ο οδηγος; xiaomi-miui.gr/community/index…-updated/?action=firstNew
      η μονο το τελευταιο;
      4.καπου στους λογαριασμους μου λεει για δημιουργια mi account να κανω η οχι; που χρησιμευει;
    • Καλησπέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες,
      Εδώ θα σου λυθούν -σχεδόν- όλες οι απορίες.

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Για τις υπόλοιπες του σχεδόν, ρώτα. :)

Αν το παρέλαβες από το vickmall το κινητό σου, πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσεις μια Ελληνική rom αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα δυσλειτουργίας.

Το πως, θα το βρεις εδώ:
      HowTo/Οδηγοί
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • το παρελαβα απο vickmall αλλα εχει ηδη πανω οπως λεει ελληνικη rom MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 developer το θεμα ειναι για να βαλω την τελευταια εκδοση πρεπει να κανω ολα τα βηματα που λεει ο οδηγος η μονο το τελευταιο;
    • Διαφήμιση
    • Ωραία λοιπόν,
      άρα έχεις twrp.

Κατεβάζεις την rom που θέλεις στην sd σου.
      Από το twrp, κάνεις Absolute Full Wipe, και μετά εγκαθιστάς αυτή που θέλεις.
      ΑΝ δεν ξέρεις πως κάνεις τα wipes, μπορείς να το δείς εδώ

ΜΗΝ ξεχάσεις να δεις και αυτό ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε στο twrp
      TWRP tips
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • 1. Mi Voice
      Πως λειτουργεί το Mi Message

2. Δεν γνωρίζω

4. Είναι ένας λογαριασμός στο site της Xiaomi, που αν τον έχεις μπορείς να συγχρονίσεις τα πάντα, και χωρίς αυτόν τα (1) δεν δουλεύουν.
      Γενικά, ότι έχει μπροστά mi, απαιτεί λογαριασμό mi account. Αν θέλεις το κάνεις, αν δεν θέλεις, δεν χάνεις και τίποτα (κατά την άποψή μου).
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.