Χαχα γέλασα με την καλησπέρα!
Νόμιζα ότι το νήμα ήταν από μόνο του off topic!
Νόμιζα ότι το νήμα ήταν από μόνο του off topic!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι ε βάλτε και καμμιά πισίνα και εδώ.........ε μα τι φιλεξενία είναι αυτή πια!Ο/H fog έγραψε:
Καλησπέρα, off topic είναι εδώ. No problem![]()
Κάνετε διακοπές από την τρύπα στο εξοχικό;
Για σφουγγάρισμα εννοείς!Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο @demakhs μένει Κώ , αλλά πάει συνέχεια Κάλυμνο για τα σφουγγάρια...
@derveni μην ανησυχείς για αυτό...Ο/H derveni έγραψε:
@pechr Στον χάρτη μέλους που έχεις αφαίρεσε την οδό και το σπίτι σου θα έρθουν ακριβώς στην πόρτα σου.
Υ.Γ. taekwodo το I.T.F. η το W.T.F. και μέχρι ποια ζώνη έφτασες η dan ?
μπορώ να τον απενεργοποιώ ή να το ενεργοποιώ όποτε θέλω με μία κλήση με την βοήθεια DTMF tonesΟ/H derveni έγραψε:
@pechr Χρήστο το θέμα δεν είναι αν θα βάλεις το συναγερμό, ποιος θα τον κλείσει σε περίπτωση που χτυπήσει για άλλο λόγω εκτός κλοπής, αυτό είναι το θέμα.
Ο συναγερμός είναι της πασίγνωστης εταιρείας: 通过电话方式无线家庭报警器Ο/H makisfz έγραψε:
@pechr τι συναγερμό έχεις γιατί θελω να περάσω και εγώ και κλείνω προς paradox ενσύρματο έχεις κάτι άλλο να προτεινεις
πάρε ένα σύστημα που να έχει και την δυνατότητα να συνδέεται με WIFI μήπως μελλοντικά θελήσεις να συνδέσεις ip cameraΟ/H makisfz έγραψε:
Σκέφτομαι και εγώ για κινέζικο γιατί ο paradox είναι λίγο ακριβός αλλά πολύ καλός θα το κοιτάξω. Το καλό είναι ότι την δομημένη καλωδίωση συναγερμός, κάμερες, δορυφορική κτλ τα έκανα μόνος μου