Διαφήμιση

Ό,τι να 'ναι (Off Topic)

• Γιατρε το έχω εγκατεστημένο το kodi αλλά το βρίσκω βαριά εφαρμογή ... Το δούλεψα ελάχιστα οπότε δεν το γνωρίζω ... Στο λάπτοπ μου κάνε και κάτι κρασαρίσματος και το παράτησα ... Τα λινκ θα τα δω αργότερα γιατί είμαι στο δρόμο

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      MIUI Global 9.5.19.0
    • Επίσης παλιά αγαπημένη το Hustle (αυτοτελή, έξυπνη και ευχάριστη)
    • Από τις σειρές που "τρέχουν" βλέπω μόνο αυτές :P

100
      12 Monkeys
      Arrow
      Banshee
      Big Bang Theory
      Black Sails
      Blacklist
      Bron/Broen
      Dark Matter
      Fargo
      Flash
      Game of Thrones
      Hawaii Five-0
      Homeland
      House of Cards
      How to Get Away with Murder
      Last Man on Earth
      Last Ship
      Limitless
      Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
      Marvel's Daredevil
      Mom
      Mr. Robot
      Musketeers
      NCIS
      Once Upon A Time
      Person of Interest
      Tyrant

Gotham, Scorpion και κάποιες άλλες τις έχω ψιλοπαρατήσει και κάποιες άλλες που "τρέχουν" ακόμη δεν τις έχω ξεκινήσει (Salem για παράδειγμα) ... από νέες σειρές ξεκίνησα μόνο το Limitless (περίμενα να είναι μέτρια προς κακή οπότε με ενθουσίασε όταν την είδα) έχω στην αναμονή το Blindspot (απ' όσο άκουσα πρέπει να είναι η καλύτερη φετινή σειρά) και όσο για τις υπόλοιπες έχω σαν "πειραματόζωο" τον αδερφό μου (τον αφήνω να τις δει πρώτος για να μην φάω κάποια φόλα) :D

Έχω μανία με τις ξένες σειρές και καθόλου για ταινίες :whistling: και χάρη στη Microsoft που δεν έχω λάπτοπ για να τις βλέπω (μπλε οθόνη μετά την επαναφορά σε Windows 7 από Windows 10) βλέπω για 5η :o φορά σε επανάληψη την 7η σαιζόν του Big Bang Theory από το Vodafone Video Club
      MIUI Global 9.5.19.0
    • Διαφήμιση
    • Θα πρέπει να πάρεις παράσημο με θέμα τηλεοπτικές σειρές εσύ!
      Marvel Agents of Shield βλέπω και εγώ, Continuum είδα μια σεζόν, είδα 2-3 επεισόδια από το supergirl, αλλά αυτά τώρα.
    • Ψάξτε το misfits το serlock και το whitechapel.

Όλα Αγγλικές παραγωγές -νομίζω BBC-.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Στο Marvel Agents of Shield με ξενερώνει ο Clark Gregg γιατί δυστυχώς τον έμαθα από το The New Adventures of Old Christine που είχε κάποτε το Star σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και δεν μπορώ να τον συνηθίσω αλλά τι να κάνω? τον υπομένω :P

Continuum είδα 4-5 επεισόδια και το έκανα άκρη για το πολύ μακρύ μέλλον :D αφού μπόρεσες και είδες 1 ολόκληρη σαιζόν να δεις και τις υπόλοιπες. Τις είδαν ο κουμπάρος μου και ο αδερφός μου και τους άρεσαν.

Supergirl μάλλον θα το δω το καλοκαίρι που θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο

MIUI Global 9.5.19.0
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Ψάξτε το misfits το serlock και το whitechapel.

Όλα Αγγλικές παραγωγές -νομίζω BBC-.
      Το Misfits ξεκίνησε φανταστικά αλλά οι τελευταίες 2 σαιζόν ήταν μέτριες. Έχει σκηνές που κάποιοι θα σιχαθούν αλλά ο Robert Sheehan (Nathan) ήταν τέλειος στο ρόλο του. Μετά τη 2η σαιζόν που αποχώρησε από τη σειρά ξεκίνησε και η πτώση (ο Rudy που τον αντικατέστησε ήταν όμως πολύ καλός). Θα πρότεινα σε κάποιο να την δει (σαν αγγλική παραγωγή).

Sherlock: μπόρεσα να δω μόνο το μισό από το πρώτο επεισόδιο ... θέλω κάποια στιγμή να τη δω γιατί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο χαρακτήρας του Sherlock και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή ... το αρνητικό της σειράς είναι η χρονική διάρκεια .... Μιάμισυ ώρα το κάθε επεισόδιο θυμίζει περισσότερο ταινία παρά σειρά ... Νομίζω ότι έχουν βγει 3 σαιζόν με 3 επεισόδια η κάθε μία και φέτος θα γυριστεί η 4η.

Whitechapel : Δεν την γνωρίζω αλλά με μία γρήγορη ματιά στο imdb είδα βαθμολογία 8.0/10

Μία πολύ καλή σειρά ήταν το Dig αλλά δυστυχώς δεν ανανεώθηκε για 2η σαιζόν (όπως και πολλές άλλες στο παρελθόν ... Flashforward, Terra Nova, Legends κλπ)
      MIUI Global 9.5.19.0
    • Διαφήμιση
    • Άλλη αγαπημένη παλιά σειρά Spartacus

Ο σκηνοθέτης έκανε το αίμα να στάζει από παντού και με κάθε τρόπο
    • Πράγματι.
      Υπέροχη σειρά.

Τελικά δεν είμαστε και πολύ off topic...

Δεν αλλάζεις τον τίτλο σε "Οτι θέλετε να ρωτήσετε για συσκευές xiaomi" να αισθανθούμε κάτι και εμείς..?

:P
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Αφού είναι ότι να`ναι άρα είναι τα πάντα όλα

Μπορείτε να κάνετε και ερωτήσεις ιατρικές στον @maddoctor αν θέλετε εδώ χεχεχε
    • Μόλις τώρα είδα λίγο από την νεα σειρά του BBC, The night manager, με τον House -a.k.a. Laurie..

Αν και φαντάζομαι θα με ξενερώσει σε σχέση με τον Dr House M.D. -τι ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ρε πστμ ήταν αυτός ο τυπάρας-, θα το προσπαθήσω.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά αυτό το επιστήμονας βγαίνει και σε άλλο χρώμα? Αν όχι θα αρχίσω να δηλώνω αισθητικός