Διαφήμιση

Διαμορφωση λιστας επαφων

• Διαμορφωση λιστας επαφων

καλησπερα σε ολους,

μιας και χρησιμοποιώ το Microsoft outlook για τα παντα, οτι κινητο περναει απο τα χερια μου το συγχρονιζω με το myphoneexplorer με το Outlook.
      Ετσι εγινε και με το RN2.
      Το θεμα μου ειναι με τις επαφες.
      Εφτιαξα Mi account αλλα εχω ολους του συγχρονισμους κλειστους.

Ενω στην αρχη με το myphone explorer περαστηκαν ολες οι επαφες στο τηλεφωνο οπως ακριβως και ηθελα, καποια στιγμη διαπιστωσα οτι ολες οι επαφες εμφανιζονται στην διαμορφωση λιστας επαφων (επαφες->ρυθμισεις->προβολη προτιμησεων->διαμορφωση λιστας επαφων->Τηλεφωνο) οχι πια στο τηλεφωνο αλλα στο mi account.

Δεν μπορω να καταλαβω πως μεταφερθηκαν εκει. Μπηκα στο account αλλα δεν εχει ανεβει καμμια επαφη. Λογικα εκει δεν εμφανιζονται οι επαφες που εχουν συγχρονιστει με mi account κ εχουν ανεβει "ψηλα στο συννεφο" ?

Πως μπορω να τις μεταφερω πισω ολες στο τηλεφωνο?

ευχαριστω
      Images
      • Screenshot_2016-02-15-22-07-43_com.android.contacts.png

67,9 kB, 450×800, viewed 335 times
    • Εκτός του myphoneexplorer που αν επιχειρησω να κάνω συγχρονισμό θέλει να δημιουργήσει άλλες τόσες επαφές διπαιστωσα ότι και ο default mail client δε βρίσκει τις επαφες.

Καμμία ιδέα να περαστούν οι επαφές local από το mi account?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Κάνε export από το mi account σε vcf.
      Έχω την εντύπωση μετά πως;

Μπορείς να περάσεις αυτό το vcf στο Gmail σου και να σου δημιουργήσεις τις επαφές.
      Μετά κάνε ένα συγχρονισμό το κινητό σου με το gmail

Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις αυτό το vcf κατευθείαν στην συσκευή σου. Δοκίμασε το και αν δεν μπορείς ένας τρόπος είναι αυτός που σου είπα.

Σημείωσε πως αν δεν θέλεις να έχεις διπλοεγγραφές, θα πρέπει να αποφασίσεις τις επαφές σου με ποιον λογαριασμό θα τις συγχρονίζεις.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση
    • Θα το παλεψω ετσι, αν και επειδή τα θέλω όλα local στο τηλέφωνο δεν είχα ανοιξει το sync με το miaccount.
      Πάντως έχει γίνει μπέρδεμα χοντρο γιατί διαπίστωνω τωρα ότι κατά τον ίδιο τρόπο εξαφανίστηκαν οι καταχωρήσεις του ημερολογιου. Δεν είναι πουθενά. Χάος...

• Τελικα η λυση δοθηκε με log out απο το Miaccount και το σβησιμο ολων των επαφων απο το τηλεφωνο (contacts->settings->organize contacts->Delete batch) και ξανα περασμα απο την αρχη.
    • Εγω επειδη ειχα και πολλες επαφες και συνθετες δοκιμασα μεσα απο gmail αλλα μου κατεστρεψε τις επαφες του gmail και περασε του τηλεφωνου μετα στο τηλεφωνο δεν μου εβγαλε ολα τα στοιχεια .
      τοτε ανεβασα στο mi acount τον καταλογο τον επεξεργαστηκα για διπλοεγγραφες και αυτοματα περασαν στο τηλεφωνο φυσικα με ενεργοποιημενο λογαριασμο .
      ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες να φτιαξω τον καταλογο σε συσκευες android
      Εχω το Redmi Note 2

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • Εγώ τις επεξεργαστηκα στο outlook ,όπως και τις καταχωρήσεις του ημερολογιου. Αλλά είχαν μπλεχτεί Google και mi accounts μαζι. Το πρόβλημα με το Google είναι ότι δεν μου είναι τόσο εύκολο στη χρηση

• Διαφήμιση
    • Ο/H elpa02 έγραψε:

Εγώ τις επεξεργαστηκα στο outlook ,
      Πολλά χρόνια είχα να ακούσω για outlook :)

Ευτυχώς που το express μας άφησε...

Υπάρχουν τόσοι clients εκεί έξω, και ανοιχτού κώδικα....
      Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Συμφωνώ, αλλά είναι συνήθεια και τώρα πια αρχείο πολλών ετών όχι μόνο για mail και επαφες...