Διαφήμιση

Επειγουσα παραγγελια xiaomi redmi note 3

• Επειγουσα παραγγελια xiaomi redmi note 3

Καλησπερα!
      Λόγω του οτι το προηγουμενο κινητακι μου πεθανε, πρεπει να παραγγειλω αμεσα νεο και αποφασισα για xiaomi redmi note 3 (σε χρυσο κατα προτιμηση :P ). Το βασικο μου θεμα ειναι ότι
      1) Θελω να φτασει οσο συντομοτερα γινεται (μεσα σε ενα δεκαημερο αν ειναι εφικτο)
      2) Δε το βρισκω διαθεσιμο σε ευρωπαικες αποθηκες(πχ minideal, vickmall) παρα μονο σε καποιες με τεραστια αυξηση τιμης+μεταφορικα (πχ honorbuy)
      3) Αν μπορεσω να το αποφυγω θα ηθελα να μη δωσω πανω απο 230 ευρω (εκδοση 32+3)
      4) Δεν εχω μπλεχτει ακομη με ρεβολουτ και εμβασματα, γιατι το κινητο θα αγοραστει με πιστωτικη και δε ξερω κατα ποσον μπορω να στειλω εμβασμα απο πιστωτικη στη revolut (φανταζομαι οτι δε γινεται). Αν γινοταν θα το επαιρνα κατευθειαν απο ali απο τον τυπο που τα στελνει με dhl χωρις customs.

Εχετε καμια προταση για το τι μπορω να κανω? Μπορω να περιμενω και λιγες μερες ακομη αμα χρειαστει, αλλα δυσκολο να δωσω παραπανω χρηματα.
    • Λοιπόν για δες αυτό. Όσον αφορά πως θα το πληρώσεις, δες αυτό.

Έχω παραγγείλει τρεις φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Περίπου στις 10-15 ημέρες μου ερχόταν το δέμα.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕ DHL ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ.

Αυτά... Καλή παραγγελία...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Γνωριζω για dhl και φορο, αλλα υπαρχει ενας πωλητης απο αλι που τα στελνει απο ευρωπη και ετσι δεν περνανε. Αν το vickmall ειναι οντως τοσο γρηγορο θα το δοκιμασω, δεν εχω λογο να φοβαμαι για τελωνειο ετσι? Ελπιζω να μη περιμενω κανενα μηνα...
    • Διαφήμιση
    • Επίσης δες λίγο αυτό όσον αφορά το Revolut και ότι απορίες ρώτα εκεί!

Εμένα είχαν έρθει σχετικά γρήγορα αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου ...

Δεν είχα πρόβλημα με φόρους. Μου τα είχαν στείλει με Singapore Post και δεν πέρασαν από τελωνείο (βέβαια είναι και το πόσο τυχερός - άτυχος είναι κάποιος και αυτό το λέω γιατί μπορεί το δικό σου δέμα να περάσει από δειγματοληπτικό έλεγχο).
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.

• @Ioanna_Emm

Καλησπερα,
      επειδη βλεπω οτι το βιαζεσαι θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι προσωπικα παρηγγειλα απο vickmall στις 21 ιανουαριου κι εκανε 12 ημερες να ερθει σπιτι μου το πακετο. Φοβαμαι ομως οτι υπαρχει πιθανοτητα αν παραγγηλεις τωρα να κανει περισσοτερο, διοτι πριν απο μια εβδομαδα ηταν πρωτοχρονια στην Κινα οποτε ηταν κλειστο το καταστημα. Μπορει να εχουν μαζευτει αρκετες παραδοσεις..
      Δες κι αυτο btw Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery. Το ιδιο αλλα με SD επεξεργαστη.
    • Βρήκες λύση;;;;

• Θα το παρω τελικα απο vickmall αυριο και τι να κανουμε, θα περιμενω λιγο παραπανω αν χρειαστει. Απ οτι ειδα στην revolut δεν γινοταν φυσικα αυτο που ελεγα, οποτε ειναι μονοδρομος αυτη η λυση :P . Ο θεος βοηθος για το τελωνειο!
      Εριξα μια ματια και στο pro, αλλα δεν ξερω τα λυπηθηκα λιγο τα 40 δολλαρια παραπανω, θα βολευτω με την απλη βερσιον.
      Ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα! Το δικό μου το πήρα από vickmall και 31/1 ξεκίνησε και 3/2 είχε φτάσει Αθήνα!!! Το κορυφαίο; Το πήρα στα χέρια μου 5 μέρες αργότερα... είμαι επαρχία! Αλλά και πάλι ήταν η ποιο γρήγορη αγορά που έχω κάνει!!
    • Καλησπέρα παιδιά, δυστηχώς εγώ είχα ατυχία με το vickamall και ενώ το παρήγγειλα 8 Ιανουαρίου το κιν δεν έχει φτάσει γιατί κάνανε λάθος στο ταχυδρομείο στη Κίνα και το έστειλαν Αγγλία, μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα μου είπαν πως τους έχουν ενημερώσει αλλά από τότε βλέπω μέσω track17 πως ήρθε Ελλάδα, ξανα πήγε Αγγλία και θα ξανασταλεί Ελλάδα. Είπα να μη περιμένω άλλο και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Θέλω αν το ξαναπαραγγείλω και αυτή τη φορά από αποθήκη Ευρώπης και θέλω να μου προτείνετε ένα από τα τρία καταστήματα που σας επισυνάπτω: 1) Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping, ερώτηση: όντως η αποθήκη είναι Ελλάδα και θα κάνει το πολύ μια βδομάδα για να μου σταλεί;, 2) XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-234.35 and Free Shipping| GearBest.com και τέλος 3) Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool . Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Giwrgos Ksadelfos έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, δυστηχώς εγώ είχα ατυχία με το vickamall και ενώ το παρήγγειλα 8 Ιανουαρίου το κιν δεν έχει φτάσει γιατί κάνανε λάθος στο ταχυδρομείο στη Κίνα και το έστειλαν Αγγλία, μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα μου είπαν πως τους έχουν ενημερώσει αλλά από τότε βλέπω μέσω track17 πως ήρθε Ελλάδα, ξανα πήγε Αγγλία και θα ξανασταλεί Ελλάδα. Είπα να μη περιμένω άλλο και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Θέλω αν το ξαναπαραγγείλω και αυτή τη φορά από αποθήκη Ευρώπης και θέλω να μου προτείνετε ένα από τα τρία καταστήματα που σας επισυνάπτω: 1) Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping, ερώτηση: όντως η αποθήκη είναι Ελλάδα και θα κάνει το πολύ μια βδομάδα για να μου σταλεί;, 2) XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-234.35 and Free Shipping| GearBest.com και τέλος 3) Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool . Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
      Καλησπέρα φίλε μου. Αυτό που ήθελα εγώ να σου πω είναι ότι αφού διατίθεσαι να δώσεις αυτά τα χρήματα γιατί δεν παίρνεις το Pro? Είναι κρίμα. Αν πάραυτα θες να πάρεις το απλό για τους δικούς σου λόγους τότε θα σου πρότεινα να το πάρεις από το warehouse του vickmall που είναι αρκετά πιο φτηνό και θα το έχεις σε μια βδομάδα. Είναι κρίμα να δώσεις τα 30 ή 40 δολάρια παραπάνω.

Source Code

1. http://www.vickmall.com/silver-original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Sorry λάθος λινκ. Τώρα είδα ότι δεν είναι από το warehouse αυτό. Μπερδεύτηκα κάπως. Από τα τρία που έβαλες παραπάνω εγώ θα επέλεγα αυτό που βρίσκεται στην Ελλάδα ήδη για να το πάρεις αρκετά πιο γρήγορα! :)