Διαφήμιση

Πρόβλημα με αποστολή από Κίνα...

• Πρόβλημα με αποστολή από Κίνα...

Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω παραγγείλει το redmi 3 note από vickamall όπως έχω κάνει και σε άλλες 3 συσκευές, όμως αυτή τη φορά έγινε κάποια βλακεία από το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης και ενώ στο αυτοκόλλητο αποστολής είναι όλα σωστά για GR οι άλλοι το στείλανε στην Αγγλία GB. Από track17 το βλέπω ότι πήγε Αγγλία και μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα, μου είπαν ότι συννενοήθηκαν και θα μου το στείλουν Ελλάδα, όμως ακόμα να έρθει και είδα πάλι στο track17 πως από Αγγλία πήγε Ελλάδα και μετά ξανά Αγγλία και πάλι λέει ότι έρχεται Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω και που να απευθυνθώ ώστε να το παραλάβω από το αεροδρόμιο κάπου γιατί μάλλον εκεί γίνεται το μπέρδεμα...
    • Απο αεροδρόμιο δεν μπορείς να παραλάβει εκτός και εάν στο κρατήσουν τελωνείο για να πληρώσει δασμούς...που στην ουσία δεν παραλαμβάνεις από αεροδρόμιο αλλά από τελωνείο.

Ατυχεια...τα λεφτά σου δεν τα χάνεις απλά θα καθυστερήσει :(
    • Σε εμένα από Κίνα πήγε Αγγλία και από εκεί ήρθε με acs στο σπίτι μου αλλά καθυστέρησε λίγο .Το tracknumber ακόμα και σήμερα λέει Αγγλία αλλά εγώ τι δέμα το πήρα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εστειλα στην αρχικη σελιδα ενα θεμα με παραγγελια παραλαβη δεν γνωριζω εαν εδω ειναι σωστα που γραφω εαν οχι ανοιχτε να βαλουμε σχολια κ λυσεις ευχαριστω
    • Ο/H Giwrgos Ksadelfos έγραψε:

Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω παραγγείλει το redmi 3 note από vickamall όπως έχω κάνει και σε άλλες 3 συσκευές, όμως αυτή τη φορά έγινε κάποια βλακεία από το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης και ενώ στο αυτοκόλλητο αποστολής είναι όλα σωστά για GR οι άλλοι το στείλανε στην Αγγλία GB. Από track17 το βλέπω ότι πήγε Αγγλία και μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα, μου είπαν ότι συννενοήθηκαν και θα μου το στείλουν Ελλάδα, όμως ακόμα να έρθει και είδα πάλι στο track17 πως από Αγγλία πήγε Ελλάδα και μετά ξανά Αγγλία και πάλι λέει ότι έρχεται Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω και που να απευθυνθώ ώστε να το παραλάβω από το αεροδρόμιο κάπου γιατί μάλλον εκεί γίνεται το μπέρδεμα...
      Μου ειχε συμβει παρόμοι κατασταση με Ιταλία. Επικοινώνησα εγώ με την εξυπηρε΄τηση πελατων των ιταλικων ταχυδρομιών κι αυτοί είπα πως θα το στειλουν Ελλάδα. Έτσι κι έγινε. Μετα από περίπου 15-20 μερες παρέλαβα το αντικείμενο.

Even dead i will fight.